Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Teljesen igazad van, nem is azért írtam, csak mert különlegesség, és nekem bejött.
off : És nem írtam, hogy csóró ösztöndíjasként voltam ott, egyetemistaként paprikáskrumplit meg kuszkuszt főztünk a koleszban a villanyrezsón, örök élmény marad... 
Egyébként most épp filteres ''hazai'' Twiningset iszogatok, van egy liladobozos ''infusion'' változata, amivel most futottam össze először, ötféle van benne, szvsz a blackberry-ginzeng-vanília nagggyon finom, meg a citrusfélés is. (Tetszik, hogy finom gyümteák, de nincs bennük fekete tea, nem ver tőlük túlságosan az ember szíve.
)
És a személyes best of-örök mindent vivő a régebben nagymamám, ma apukám által házilag készített tea: menta (japán és bors), hársfa, édeskömény, kamilla, édesgyökér kombináció, legnagyobb része persze a menta. (Remélem nem hagytam ki egy alkatrészt sem.) Nagyon jó megfázásra, vagy csak télen esti melegedésre is, főleg cukor nélkül.
Ja, a fehér nekem sem ér meg annyit, kifejezetten erős túlzásnak érzem én is.
Lehet kapni valahol elviselhető áron? Még sosem láttam eddig, de jó lenne megkóstolni. Ez a debreceni üzlet yooooooonak tűnik, kedves fővárosunkban is jó lenne találni egy ilyet (biztos van).
A vörössel kapcsolatban bizonytalan vagyok, a dobozomon csak úgy volt, hogy ''red tea'' meg ''thé rouge'', olyan nagyon apró szálú alapban is vörös teafű, és frankó pirosas-barnás teácska lesz belőle. Ez ugyanarról a teacserjéről jön vajon, mint a fekete vagy más fajta? Én sajnos nem tudom, de érdekelne...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
off : És nem írtam, hogy csóró ösztöndíjasként voltam ott, egyetemistaként paprikáskrumplit meg kuszkuszt főztünk a koleszban a villanyrezsón, örök élmény marad... 
Lehet kapni valahol elviselhető áron? Még sosem láttam eddig, de jó lenne megkóstolni. Ez a debreceni üzlet yooooooonak tűnik, kedves fővárosunkban is jó lenne találni egy ilyet (biztos van).