- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
válasz
boborján2 #36980 üzenetére
Erre kellene nekem valami leírás,hogyan csináljam. mi az az smb megosztás?
Most próbáltam mégegy third party alkalmazást Seriio.Ez ugyanugy Upnp server itt ki tudtam választani a könyvtárat amit megosztok,de Kodiban ugyanugy jártam.
Ami működik Windows media playerrel nyitok meg filmet,majd azt tovább küldöm a TV-re,de ilyenkor nincs felirat ha olyat nézek. Ez chromcast ,vagy miracast megosztás ha jól tudom. -
Atla
senior tag
válasz
vargalex #36978 üzenetére
Windows hálózati megosztásnál,csak a C meghajó mappáit,film képek stb látja,most mindig másolgassam ide a filmeket? Ehhez én teljesen hülye vagyok.
Kodiban kell valamit beállitani még? Én csak bekapcsoltam az UPnP opciót mást nem csináltam.rumkola gyári média lejátszó azt irja a filmekre - ezt a media forrást nem lehet lejátszani
-
Atla
senior tag
Sziasztok!
Bajban vagyok. TCL c655 készülékemen szeretném a számítógépem Film-es mappáját megosztani.
Pc-n LG smartshare programmal megosztottam a könyvtárat. Tv-re telepítettem a Kodit.
Kodiban látom a filmeket,de bizonyos filmeknél fekete kép,hosszú töltögetés ,esetleg a hang elindul,de a kép nem. Mi lehet a probléma?
Wifin is kábelen is próbáltam, a TV médialejátszója is látja a tartalmakat,de ott egyik filmet se indítja nem támogatott formátumra hivatkozva. Az összes film x264 mezei mkv SD. Tehát nem értem mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest