Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Azóta, hogy legutóbb kérdeztem, hátha több embernek van már C765.
PS5 és streaming élmények milyenek rajta? Disney, Netflix, Youtube, stb.Néha benézek ide, és elég sokan szenvedtek firmware, vagy egyéb kisebb-nagyobb gondokkal, viszont sokkal olcsóbb lenne mint bármelyik más kinézett TV-m.
Mik az őszinte tapasztalatok róla? Főleg a gaming része érdekelne. Akadozás, tearing, stb.?
Euronicsban remélhetőleg ma élőben is meg tudom őket tekinteni, soha nem láttam még egyet sem, hogy néznek ki.
Nyitott lennék én a jobb C855-re is, de az nincs 55" méretben, a 65" meg nekem már nem fér.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Közeleg a December eleje, mikor végre vennék valami TV-t, de ahogy ez közeledik, kezdem érezni, hogy nem kellene 500 ezer+ Ft-ot kiadni egy LG C4-re, vagy hasonló képességű Samsungra, főleg, hogy nálam alap lesz az 5 évre hosszabbított garancia, ami jó pár további tízezer.
Ezért újból feltenném a kérdést, mik a tapasztalatok a TCL C765, legalább 55" modellről?
Rákerestem most ismét, de kb. egy véleményt találtam róla: #31046
Viszont itt pont a játék kapott kicsit gyengébb értékelést, amire nekem is kellene főképp.Ezen kívül nyilván TV adás, youtube, streamingek.
Köszi előre is.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Vásárlós topikban egyre jobban ajánlott a C765 modell. Gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki mennyire elégedett, vagy nem az.
Vannak-e bajai, hibái?Minél "régebb" óta van meg az illetőnek, annál jobb.
Főképp Játékra lenne nálam használva (PS5, talán később PC-vel is), legalább 55" méretben, ezek mellett Disney+, Netflix és stb. mennének rajta.
Legyetek légyszi őszinték. Nem biztos, hogy a drágább LG-t vagy Samut venném, ha valahogy meggyőz ez a TCL, de azért vannak fenntartásaim, mivel nulla tapasztalatom van a márkával.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- DJI topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest