Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
A TV műszaki információk alapján rendelkezik DVB-T és DVB-T2 digitális tunerrel és H.265 HEVC videó formátumú dekódolással.
Link: https: //www.displayspecifications.com/en/model/5bff101c
Problémám a következő.A Mindig tv kódolt csatorna szolgáltatója átváltotta a D-multiplex szolgáltatásban az adókat a DVB-T-ről DVB-T2 HEVC-re. Most nem tudom nézni a D-multiplex szolgáltatást ,mert nem keresi meg az adókat.Így most 17 digitális csatorna hiányzik,amik mind a D-multiplexen lennének.A tv-n kézi keresésekor nincs jelerősség és nincs jelminőség a D-multiplexen.Nem tudom, miért? Van egy másik tv-m egy Philips 55PUS7503 készülék és ezen az összes csatorna meg van a D-multiplexről. Néz valaki DVB-T és DVB-T2 adást ezen a tv-n? Mi lehet a probléma? Üdv.István -
mistvan68
tag
válasz hunaqua #1417 üzenetére
Szia!
Nem teljesen így van.A két tv,amit említettem 1416 alatt paraméteriben tudja a DVB-T2
HEVC=H.265 formátumot.A Philips tv-m bekeresi a D-multiplexet,ami átállt DVB-T2-re,de a TLC nem.Nem fog megszűnni a kártyád,ha korábban adategyeztetéskor jelezted,hogy te a tv-d CI interfészén használt Conax kártyafogadó dekódert szeretnéd használni a régi kártyáddal továbbra is.Ezt én leegyeztettem a Mindig tv ügyfélszolgálattal.A két belső eCard-os beltérit nekem is kiküldték,de én nem szeretnék még egy plusz dobozt,ha nem szükséges és mint mondtam a Philips tv-men megy az átállás után is a D-multiplex.Tehát valószínűleg a TLC nem tudja a DVB-T2 HEVC formátumot!Üdv.István
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest