Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
Bocs, most kipróbáltam, de esküszöm nem tudtam, hogy ez nem csak infrás!
-
Kerni62
tag
válasz
szemmelver #36849 üzenetére
Milyen Bluetooth távirányítót használsz a C655-höz? Hol lehet venni?
-
-
Kerni62
tag
Tegnap megkaptam a meghosszabbított garanciát. Pont 30 nap alatt jött meg. Azt irják benne, hogy a helyesen kitöltött garancia levelet is őriztem meg. De a ONE nem adott kitöltött garit. Mi ilyenkor a megoldás?
-
Kerni62
tag
Ma beszéltem a szervizzel, és első körben azt tanácsolták, hogy cseréltessem ki a CI foglalatot és a benne levő kártyát, mert ősrégi UPC-s. Szerintük az alaplap nem bírja a CI modult. Holnap jön a ONE szaki és hoz másikat. Qrva kiváncsi vagyok, hogy ez hogy oldja meg a ki- be kapcsolásos mizériát, és s dadogást.
-
Kerni62
tag
válasz
vargalex #36335 üzenetére
Nekem idáig a jobb oldali LED kikapcsolt állapotban világitott, a bal oldali LED pedig bekapcsolt állapotban. Amikor mind a kettő, akkor nem lehetett bekapcsolni, csak áramtalanítás után. Most igazán kíváncsi vagyok hogy milyen változások lesznek még. Köszi a válaszokat Sorstárs.
-
Kerni62
tag
Most csináltam egy gyári visszaállítást. Kiváncsi vagyok, hogy most milyen hibákat fog produkálni. Most a kis fehér LED nem világit, csak akkor pislog ha a távirányítót használom.
-
Kerni62
tag
Gyári visszaállítást hogy kell csinálni? A csatornák is törlödnek? Olyan agyhalott lesz mintha akkor bontanám ki? Köszönöm
-
Kerni62
tag
Ma megint nem lehetett bekapcsolni, csak áramtalanítás után. Három nap alatt kétszer!!! A hang dadogás csatorna váltásnál szintén néha előfordul. Két napja pedig azzal szarakodik, hogy tompábbak lettek a színek, és furcsán pulzál a fényerő. Főleg sötétebb jeleneteknél érezhető a sötétedés-világosodás. Még nincs három hetes, de kezdem mocskos módon utálni. Többet vártam tőle. Holnap hívom a ONE-t hogy vigye vissza a csába. Nem szeretnék egy nulla km-es készüléket javitgatni. Kifogtam egy orvosi lovat???
-
Kerni62
tag
Sziasztok! Egy hete vettem a 65C655-öt. Nekem a kép nagyon bejött, de a hangot nem tudom belőni. Olyan mintha szomszédból jönne, pedig már mindent kereszte-kasul kipróbáltam. Tudnátok valami jó beállítást megosztani. 95%-ban tv nézés, némi Netflix, és Youtube. Köszönöm
-
-
Kerni62
tag
válasz
vargalex #35937 üzenetére
Szia! Megtaláltam a megoldást, hurrrá! A középső navigációs gomb megnyomása után bal oldalon megjelennek a csatornák. Mellette balra apró ikonok jelennek meg és legalul felkinálja a csatorna átrendezést. Végre átrendeztem. A 161-ből összeraktam azt kb. 50 csatornát amit nézni szoktunk. Márcsak az Equalizert keresem, de sehol sem találom. (C655)
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 65c655-öt. segítséget kérnék, hogy mit kell tenni ahoz, hogy bekapcsolás után rögtön a tv adás legye, ne a app-os felület? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest