Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Kerni62
üzenetére
Nos, tőlem elvitték a TV-t. Nekem az összes jelenségre (nem bekapcsolható, random bekapcsol magától, néha szaggat a hang a TV adás esetén) azt mondta az itt járt emberke (elvileg szerelő is, de úgy jött, hogy viszi a TV-t, szóval meg sem próbálta helyszínen javítani), hogy ezek mindegyike jellemző hiba az Androidos TCL-eknél. Valószínűleg alaplapot fognak cserélni, ami vagy megoldja, vagy nem (ő mondta így). Remélem nem karcosan fogom visszakapni, mert akkor át sem veszem.
Tudom, nagyon nem felső kategóriás termék a C655, de software-os oldalon nagyon gyatra szerintem... -
vargalex
félisten
válasz
Kerni62
üzenetére
Egyelőre megpróbálom addig kapcsolgatni, míg nem lehet bekapcsolni a távirányítóval. Ha sikerül, akkor úgy hagyom, hogy lehetőleg holnap tudjam neki prezentálni a hibát. Én továbbra is azt mondom, hogy software-os a probléma, ahogy bnorci71-nél is az volt a Philips esetén...
Egyébként most itt volt édesanyám 1 hétig, naponta többször használta a TV-t és ezt a nem bekapcsolás dolgot a gyorsindításnál kikapcsolt Doze mód esetén tegnap este produkálta először. Akkor volt 1 hét alatt először több, mint 1 napig nem használva. Lehet, hogy ezzel is összefügg. Bár, ha jól értem, nálad folyamatos használatban van.Nekem az LG 50UN81003LB előtt egy LG 49UN74003LB volt, amivel az általam használt képmódban tudtam azt reprodukálni, hogy kikapcsolás után bekapcsolva 0 fényerővel ment a TV. A TV szerint nem annyira volt beállítva, de nem kapcsolta be a háttérvilágítást. Csak áramtalanítás után jött helyre. Ezt látta a szervizes is, alaplapot cserélt. Azon is tudtam azonnal reprodukálni. Megegyeztünk, hogy software-os a hiba, nem tudja javítani, így kaptam csereutalványt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Horgász topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor