Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwm3
tag
Igen, ha előjön, akkor gari/szervíz lesz. Csak persze már nincs ilyenjük, szóval ha gond van vele, akkor ilyenre nem tudják cserélni.
Valamint most ki-be kapcsoltam 20X egymás után, nyilván most jóEgyébként Alzánál vettem múlt héten. Ami még furcsa volt, hogy mikor megjött és láttam, hoyg 2 távirányító van hozzá, csak az egyik működött. Gondoltam majd össze kell hangolni. Így is volt, utána működött mindkettő. Viszont tegnap mikor a beállítások között mászkáltam, azt írta, hogy távírányító nincs párosítva (de ha nem volt, akkor hogy működött). Mindenesetre most újrapárosítottam. (De amikor nem kapcsolt be, akkor egyik távirányítóval se). :\
-
bmwm3
tag
Sziasztok! Szerda óta vagyok boldog (?) tulajdonosa egy 75C935-nek. Problémám viszont, hogy már 2-szer is eljátszotta, hogy bekapcsoltam, kattant egyet, de se kép, se hang nem jött meg, egyik távirányítóra sem reagált, csak áramból ki-be segített. Gyorsindítás be van kapcsolva, ha ez számít, de gondolom nem kéne. Usb-n rá van kötve egy külső hdd, az esetleg bekavarhat?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest