- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
bajtokarpi #14565 üzenetére
Nem rossz a Govee, nekem bejon alapbol az ambient light. Szinhelyessege nem az igazi, de meg csak par napja van fent, probalom majd meg kalibralni, megprobalni lenti kameraval. Osszessegeben mar igy is bejon, ha hatarozott szinek vannak a kepernyon akkor szepen lekoveti, ha sotetebb/kevesbe szines akkor mintha random lenne, altalaban lilas beutessel
Hja, gyorsinditast mindig kikapcsoltam, egy reset utani veletlen kikapcskor vettem csak eszre a hibat. Utana mar csak tesztelni allittottam be.
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
szenvedek mar az uj C835-ommel egy ideje, felek h gariztatni kell.
Az van, hogy brightness allitasa semmit nem csinal, 0-tol 100-ig tekerve egy fikarcnyit sem valtozik a fenyero. Mindenfele inteligens cucc kikapcsolva, nincs automatikus allitas, dinamikus allitas semmi. SDR, HDR modban is tesztelve.
Erre rajon (es gondolom osszefugg), hogy ha quickstart be van kapcsolva, akkor a kep felso fele el van sotetedve. Nem full sotet, de alig van fenyereje. Feher kepen latszik legjobban (kep alant).
Csinaltam mar factory restetet, firmware frissitest, teljes aramtalanitast.
Barkinek barmi otlet?
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
megjott vegre C835. Gyarilag 468as szoftverrel, nem is bantom ezt egyelore.
Kerdes: optikai kabellel van 2.1-es hangrendszerre kotve. TV taviranyitojaval igy nem lehet hangot allitani, jol sejtem h ezzel nem tudok mit kezdeni? Kulon kell nyulkalni a hangszorok tavjahoz igy.Illetve ramijesztett a tv tegnap allitgatasok kozben. Kikapcsoltam egyszer, majd par mp mulva vissza is, es ekkor a kepernyo felso fele/harmada sotetebb volt, jol lathatoan joval alacsonyabb fenyereje volt mint also felenek. Menuben is, appokban is stb. Ki be kapcsoltam parszor, aztan kikapcsolva otthagytam 20 percre, azota jo...legalabbis este meg ujra probanal me ma reggel gyors ranezve jo volt. Tapasztalt mar vki ilyet?
Netflix, xbox es halozatrol (SMB) lejatszas lesz a felhasznalas mod. Utobbihoz Kodi jo lesz, vagy van valami mas ajanlott lejatszo? TV alap lejatszojan nem lattam SMB lehetoseget csak DLNA-t.
Koszi -
gbela
senior tag
válasz
golan7 #14087 üzenetére
A ledsornak csak aram kell, szoval az megoldato konnektorbol akar egy usb hosszabbitoval, nem?
Persze egyszerubb lenne ha a tv-be mehetne de nem emiatt nem vennem ezt a tv-tSzerk.: Vagy USB hub/eloszto. Bar oda kellhet extra kakako ha hdd meg ledsort kell arammal ellatni, az meg megintcsak konnektorhoz megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest