Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
verdynius #1529 üzenetére
Netflix-en 4K-t néztem a csatolt fotón, de saját 4K-s tartalmaknál sem tapasztalom. Nem lehet, hogy az a gond, hogy áruházakban a brutál megvilágítás miatt mindent feltólnak maxra a TV-n (kontraszt, élesség, kontrasztjavító, egyéb varázslás, színbeállítások stb, ami otthoni körülmények között felejtős)?
Láttam olyan Q70-nél Netflix logót vagyis a nagy piros N betű fekete háttérrel logót, hogy az N betű körül világított a TV és a piros inkább narancssárga volt, de ez szintén nem ilyen a valóságban. Tökéletes fekete és piros, ami csak az N betűt érinti, igaz én pluszba szántam 3 percet a beállításra és rthings q70 teszt alapján állítottam be a TV-t.
-
wallace 234
őstag
válasz
verdynius #1515 üzenetére
Nekem is ez van X815 és Tényleg egy jó tv! Nálam a sarkokból eltűnt ez a zavaró, fények fényerő+, ki kapcsolása után! panel kontraszt 4500:1 ami nem olyan rossz! vissza olvasva találsz egy linket a panelal kapcsolatban! Hdr anyagok szépek rajta, local dimming kicsit lehetne, jobb is de így is árértékbe legjobb választás! persze kinek mi jön be! [link]
ezen a linken van pár információ
-
kakukkos
csendes tag
válasz
verdynius #1515 üzenetére
Hello! Átlag felhasználó vagyok. Nem nagyon állítgattam, úgyhogy a kérdéseid nagy részét nem tudom megválaszolni. Mi az 55-öst kb. 4.5 méterről nézzük. Előtte egy 40-es volt. Azután bőven elégnek tartom. Sőt, szerintem zavarna, ha nagyobb lenne. A hangprojektort 2x2 csavarral kell a talpához csavarozni, alulról. Ha nem szereled rá, akkor hülyén néz ki a talp, mert bemarások vannak benne. De ha a falra szereled, akkor ez nyilván nem szempont. Egyébként van külön fali hangprojektor tartója is. A hangprojektor külön egyébként szerintem nem használható, mert valami spéci kábellel csatlakozik a TVhez, ami a tápot is adja neki. Én min. a 2. versenyző vagyok, akinél a hangprojektor nem jó. De nem cseréltetem, mert anélkül is megért ennyit, a hangja meg kb. épp csak egy fél fokkal lehet jobb, mintha a TV-ből jönne közvetlen. Egyébként van rajta egy kis kijelző is, ami kikapcsolható. Pontos időt, hőmérsékletet mutat, ennyi. A TV egyébként bámulatosan vékony, elegáns. Színei szépek, de a két alsó sarkában látni némi plusz nemkívánatos fényt bizonyos esetekben. Hanggal tökéletesen vezérelhető, pontosan ért, nem téveszt. 1 terrás külső merevlemezt felismer, kezel. 1 hete hozta ki a Telekom, összességében nem bántam meg. Ár-érték arányban szerintem a legjobb a kínálatban. És az 55" elég nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest