Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
kakukkos #1477 üzenetére
Szia. Nekem vokt rossz a soundbar. Szóltam a T nek felvette mint 3 napon belüli csere. 30 napjuk van a csere lebonyolítssára. Meglepetésemre nem hagyományos csere volt ( elviszik a rosszat és majd hoznak másikat) hanem a bejelentéstől számított 6. napon jött a HD Team és hozott egy original tvt és azzal elvitték a rosszat. Bízok benne ez nem rossz mert ez még sobozban van ki se bontottam
Ha 3 napon belül vagy követeld a cserét. Jogod van hozzá!
-
wallace 234
őstag
válasz
kakukkos #1482 üzenetére
Szerviznek a dolga lenne, hogy hozzák vigyék bár most amilyen örület van. 5 méter? gondolom a távon nyomtad a gombot és a tv vette a hangot. Elvileg tudja ezt is. én eddig a távhoz beszéltem
Hangbeállításnál pcm meg van Dolby Atmos is gondolom ezeket is meg nézted. De legalább órának első osztályú a soundbar
-
wallace 234
őstag
válasz
kakukkos #1477 üzenetére
Kicsi távirányító igazából annyival jobb, hogy kényelmes,össze kell párosítani a tvvel és akkor működik a hangvezérlés ami egész jól működik rajta, ami érdekes mikor párosítod, írja mostantól elérhető a hangvezérlés és a légegér funkció de sajnos az utóbbi nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged