-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endor
csendes tag
válasz
Rukongai #1650 üzenetére
Nemrég beszéltünk róla. Belépő színtű modell, ugyanaz, mint az EP640, csak szebb design, műanyag helyett fém kerettel.
A hangvezérléshez másik távirányító kell, azt nem adják hozzá, és a tv-be sincs mikrofon beépítve. Az RC802V való a hangvezérléshez, amit külön lehet megvenni. Vagy a 2018-as tv-khez való RC602S. Ez utóbbi légegeres távirányító, csak sajnos a légegér funkció már nem működik az újabb modelleknél, legalábbis az EP640/660-nál. A hangvezérlős táv alternatívájaként valamennyire használható a TCL mobil appja is, vagy az Android tv applikáció.
Nekem 55EP640-em van, 120-ért vettem 5 év jótállással az EMAG-tól. A rendszer sebessége jó, Netflix alapból rajta van, HBO GO letölthető, mindkettő teljesen jól működik.
A képminősége egész jó, nekem ami zavaró, az a bevilágítás a széleken, nem egyenletes a feketéje például. Ez tipikus LCD probléma, de a Sony tv-men kevésbé észrevehető, igaz hogy az drágább is volt. Böngészőt is telepítettem rá, az viszont zavaróan lassú, de más amúgy nem. Illetve még a hangvezérlés (Google Assistant) is lassú nálam időnként.
Arra vonatkozólag szerintem még nincs elég tapasztalat, hogy meddig bírják ezek a TCL tv-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő