Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS notebook topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
PLackó16 #34761 üzenetére
Én javasolnám, hogy legalább addig amíg tart a garancia, addig a dobozt őrizd meg, máskülönben nem fogod tudni a tévét ide oda küldeni ha majd szükséges lesz. Ez speciel szerintem nagyjából konkrétan mindenre igaz, a tévé esetén pedig mondhatni elengedhetetlen a szállításhoz.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
PLackó16 #34280 üzenetére
HA!! valóban megoldaná a firmware valahogy, akkor jó lenne. Eléggé.
De arra várni 500 ezres TV-nél, hogy talán egyszer jó lesz a firmware-el, az kicsit erős zsákbamacska szerintem.
Eddig is próbálgatta mindenki, a mindenféle verziót, de akinek laggol a Netflix (és más egyéb), annak általában maradt is. Van akinek megoldotta bizonyos verzió, van akinek nem... Elvileg...
Én speciel nem szeretnék 350-500 ezerrel várni a csodára, ha egyáltalán eljön, így nem rég elkezdtem a visszaküldés folyamatát. Sajnálom, mert nagyon tetszik képileg, de a szoftver(??) hagy némi kivetnivalót.
De ez csak a saját véleményem, nem szeretnélek befolyásolni, csupán én is olyan voltam, aki megrendelte, mert hátha jó lesz, majd 2 nap felhő fölött lebegés után arconcsapott az akadozás. Majd utána örökké azt vizslattam, és kezdtem beleőrülni, aztán inkább visszaküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest