Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
PLackó16
üzenetére
Én javasolnám, hogy legalább addig amíg tart a garancia, addig a dobozt őrizd meg, máskülönben nem fogod tudni a tévét ide oda küldeni ha majd szükséges lesz. Ez speciel szerintem nagyjából konkrétan mindenre igaz, a tévé esetén pedig mondhatni elengedhetetlen a szállításhoz.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
PLackó16
üzenetére
HA!! valóban megoldaná a firmware valahogy, akkor jó lenne. Eléggé.
De arra várni 500 ezres TV-nél, hogy talán egyszer jó lesz a firmware-el, az kicsit erős zsákbamacska szerintem.
Eddig is próbálgatta mindenki, a mindenféle verziót, de akinek laggol a Netflix (és más egyéb), annak általában maradt is. Van akinek megoldotta bizonyos verzió, van akinek nem... Elvileg...
Én speciel nem szeretnék 350-500 ezerrel várni a csodára, ha egyáltalán eljön, így nem rég elkezdtem a visszaküldés folyamatát. Sajnálom, mert nagyon tetszik képileg, de a szoftver(??) hagy némi kivetnivalót.
De ez csak a saját véleményem, nem szeretnélek befolyásolni, csupán én is olyan voltam, aki megrendelte, mert hátha jó lesz, majd 2 nap felhő fölött lebegés után arconcsapott az akadozás. Majd utána örökké azt vizslattam, és kezdtem beleőrülni, aztán inkább visszaküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor