- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
PLackó16 #34761 üzenetére
Én javasolnám, hogy legalább addig amíg tart a garancia, addig a dobozt őrizd meg, máskülönben nem fogod tudni a tévét ide oda küldeni ha majd szükséges lesz. Ez speciel szerintem nagyjából konkrétan mindenre igaz, a tévé esetén pedig mondhatni elengedhetetlen a szállításhoz.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
PLackó16 #34280 üzenetére
HA!! valóban megoldaná a firmware valahogy, akkor jó lenne. Eléggé.
De arra várni 500 ezres TV-nél, hogy talán egyszer jó lesz a firmware-el, az kicsit erős zsákbamacska szerintem.
Eddig is próbálgatta mindenki, a mindenféle verziót, de akinek laggol a Netflix (és más egyéb), annak általában maradt is. Van akinek megoldotta bizonyos verzió, van akinek nem... Elvileg...
Én speciel nem szeretnék 350-500 ezerrel várni a csodára, ha egyáltalán eljön, így nem rég elkezdtem a visszaküldés folyamatát. Sajnálom, mert nagyon tetszik képileg, de a szoftver(??) hagy némi kivetnivalót.
De ez csak a saját véleményem, nem szeretnélek befolyásolni, csupán én is olyan voltam, aki megrendelte, mert hátha jó lesz, majd 2 nap felhő fölött lebegés után arconcsapott az akadozás. Majd utána örökké azt vizslattam, és kezdtem beleőrülni, aztán inkább visszaküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest