Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
"lényeg hogy a szememnek legyen jó. Lehet 360 kontra 780 zóna ha nem látom a különbséget"
Mondjuk ezzel egyetértek, nem minden a fényerő meg a zónaszám se. Lényeg, hogy nézd meg azért élőben ha tudod. Aztán még az is lehet, hogy tetszeni fog majd az az LG. Vagy nézz szét a Hisense háza táján, bár nem vagyok képben ott mennyire jó a felskálázás. LG-n tudtommal elég jó -
-Rolika-
senior tag
A lejátszást tudja a tv jó minőségben ez biztos. Én C835-öt használok és ha nem DV-s filmet játszom le, akkor a gyári lejátszó is lejátszott mindent. Amióta viszont itt írták, hogy a Kodi lejátssza a DV-s mp4-eket is, azóta nem használtam a gyári lejátszót.
Amit lehet azt 4K-ban szedek le, de a 1080p is vállalható. Tv adásokból csak a Sport1 HD-t és az M4 sport HD-t nézem. Ezek vállalhatók a 65"-on 2.-2.5m-ről. -
mrmft
senior tag
En is nezem a Landman-t, 4k forrasbol semmi gond nincs vele. Normalis minosegu tartalmat vigyel ilyenkor! Bar uzeltbe a rengeteg neontol nem nagyon lehet eldonteni semmit, legabbis nekem nem sikerult. C6K / C7K nekem sem tetszett uzletben (65S95F az igen..), ettol meg devallaltam a tobbi TCL-em utan, otthon teljesen jol el vagyok veluk - kiveve a kicsi C6K-t de o nagyon rossz helyre kerult, ez nem a TV hibaja. Normalis szogbol nezve, vele is elegedett lennek.
-
freeland0806
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A nagy öreg gyártók több tapasztalata / munkája itt előrébb rakja őket jelenleg. Az LG-k például egyértelműen jobbak ebben.

Vhiktor