Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Én annó használtam Kodit, a nagy különbség akkor a Plex-hez képest, hogy a Kodi adatbázisát a kliensen építed fel, és ha több klienset használsz?
Vagy nem stabil a hálózati elérés, vagy nem elég erős a kliens?
Az adatbázis frissítés akkor ment végbe, amikor a klienst indítottam.
Ehhez képest a Plex sokkal egyszerűbb saját szerver adatbázisát bármelyik eszközről eléred, én jelenleg 4 teljesen különböző eszközről használom.
Ha azóta más a kodi, akkor boccs. -
Levente1991
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Tudom, annak idején külső winchesterről azzal néztem a filmeket, sorozatokat, aztán jött a Plex. Kodinál nem tudom beállítani a hálózati részét, hogy lássa a gépem tartalmát, - ezért is szeretem jobban a Plexet saját tartalmakhoz, számomra egyszerűbb, átláthatóbb - a PlexKodiConnect kiegészítőt meg nem találom Matrix alatt. A Kodit a különböző online tartalmak miatt használom napi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó egy szinte új Hisense 55u7nq tv
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest