- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Igen van előrelépés mert így le tudom játszani a dolby atmos és dtsx hangsávokat tartalmazó filmeket is akkor amikor fülesen hallgatom, nem erősítőn. Mert e-arc-on kimegy a füleshez is. Míg nem volt e-arc a tv-n addig amikor fülessel halgattam filmet, újra le kellett töltenem a filmet, más formátumban mert a tv-n nem ment át egyszerűen nem volt hang a fülesben.
Amúgy nálam ez a kapcsolati sorrend:
Medialejatszó => avr => tv (hdmi2 port) => tv (hdmi e-arc port) => fejhallgatóTehát az én esetemben az e-arc nem minőségbeli javulást hozott hanem hogy működik.
Én nem a netflix-es atmos-ról beszélek mert az egy kicsit más az tényleg átmegy arc-on is, hanem a rendes hangsávról BD tartalom (50-100Gb) esetén. Ugye a netflix az egy egyszerűsített trükköt használ az ilyen audiótartalmakhoz.
A fentiekből az is látszik hogy vak akkor van e-arc-ra szükségem, ha a család már alszik is és így nem bízva bekapcsolva az avr mert így passthrough-t módon eljut a hang a fülesig. Különben csak az avr-ig zuhan nincs is szükség rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest