Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Nem laptopon van, hanem nagy gépen a jelenlegi . Mint monitor használom, itt szoktam fb.youtube, stb használni, játszani , illetve filmeket nézni.
Jelenleg egy 65-ös Sony XF7596-os TV van, de bármennyire is jó ez, nem vagyok elégedett vele, főleg úgy, hogy lenn van egy Samu, amikor feljövök és ezt bekapcsolom sírni tudnék, mennyivel rosszabb, pedig ez is VA panelos.
Ezért akarok most oda is 100Hz-es Qledet, ami ha nem is annyira jó mint a lenti, de legalább megközelíti. Persze a komoly filmeket lent nézem , ott van hozzá hang rendszer is és a médialejátszó, de itt is szoktam nézni főleg sorozatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest