- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erwin89
csendes tag
köszi a segítséget.
samsung tab 6-om tud 450 mbps-t letöltésnél, 22 mbits-t feltöltésnél.
Próbálgattam az általad említett programot, és több másikat, de sajnos nem tudtam összehozni, hogy lejátssza a filmet. Volt, hogy elindult, de nagyon akadt a film. A laptomom feltöltésnél ugyanúgy tud maximum 22 mbit/s-t, csak a letöltésnél gyenge. Ami dlna szerverként üzemel, ott a feltöltés a fontos, nem? Ez a 20-22 mbits/s nem tűnik túl erősnek. Néztem videót, hogy hogy lehetne windowson megosztani egy mappát, és pl vlc-ből megnyitni a helyi hálózatokat, de nem látott semmit. Ma még próbálgatom, de bosszantó, hogy egy 2 gb-os mkv videót sem tudok dlna-val átjátszani sem androidon, sem windows-onKépernyőtükrözéssel a kisebb videók tűrhetően átmennek, bár ott is mint ha nem mindig lenne folytonos a kép.Túl sok időm még nem volt tesztelni. Te is ezt a dlna-t használod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Goddess of Victory:Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged