Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
mikrofon #6313 üzenetére
Én pedig 100 nits csúcsfénysűrűség értéken használom az enyémet, igaz én általában csak este tévézek, sötétben. Így nekem ennyi is elég, ez csak megszokás kérdése.
Ez a Fényerő érték egyébként attól függ, milyenek a környezeti fényviszonyok az adott helyiségben. A 120 nits természetesen sötét egy világos helyiségben, ez nem is megszokás kérdése. De sötét helyiségben a 100-130 nits értéknek elégnek kellene lennie. Sötét helyiségben 200 nits körüli érték már a szemnek sem tesz túl jót hosszú távon.
A Fényerő értékét lehet gyakorlatilag változtatni büntetlenül, mert ez a panel általános fényerejét változtatja, kevésbé van hatással a paraméterek változására, mint például a kontraszt vagy a fekete szint változtatása.
Ezért az értelme az, hogy kevésbé változtatunk a videójelen, viszont a helyiség fényviszonyának megfelelő fénysűrűség értéket lehet beállítani. Ezt a célt szolgálja ez a vezérlő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Schiit Magni 3 fejhallgató erősítő
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged