Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nekem 0,350sec volt az 55C715-ön a hang késése az alábbi felálláson:
lejátszó => hdmi => TV => hdmiARC =>fülesAz amit te írsz sokkal inkább tűnik nekem annak, hogy valami olyan formátum van kiválasztva amit a JBL valójában nem tud jól kódolni, vagy már maga a lejátszó nem játssza le jól. Azért ilyen hosszú késésnek nem kellene lenni.
A HDMI visszafelé kompatibilis. Viszont ha legtöbb mostani kábelen gond nélkül át megy a HDMI1.4 ezért szerintem nem kell drága kábelt venni. Sokkal inkább lehet az, hogy olyan formátumot választasz, aminek a képi és hangi sávszélessége nem fér bele a HDMI1.4-be és szétesik a jel.... Ugye a TV az HMDI2.0 tehát annak nem lehet baja azzal a jellel amit a JBL lekezel....Pontosan mi is a bekötési sorrend neked?
szerk:
"így meg néhány nap alatt (a sok ki-be kapcsolás miatt gondolom) elcsúszik a hang. "
Ez szerintem rossz irány, mert ez szerintem nem lehetséges"Hallani is lehet, amikor a TV-t bekapcsolom, hogy 1-2 másodpercig a TV hangja"
Ez egyszerűen azért van mert ennyi idő alatt éled fel a rendszer és veszi észre a TV hogy már nem a hangszórón kell sugározni. De attól hogy később kapcsol be, még azt a hangot kellene megszólaltatnia, ami éppen megy némi késéssel!
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged