Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Raspberry Pi
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Megnéztem jobban itthon a videót. Már értem miért tetszik neki a hisense. Az orosz fórumokon azon sírnak sokan hogy a c7-es sorozatba nincs motion plus vagy hogy nevezzem ami szappanopera effekt. Nekem az volt az lg-ben 1x próbáltam ki utána ki is kapcsoltam. Valamiért az oroszok ezt szeretik használni és ahogy néztem a videót a hisense tévén be van kapcsolva. Ezt általában minden szakértő elsőnek mond hogy ki kell kapcsolni. Nem tudom amúgy ebbe c sorozatba miért nincs de nekem nem is hiányzik mert soha nem használom szerintem elrontja a film hatását!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest