Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Jól írták korábban ,ízlések és pofonok.
Házfelújítós csoportokban is olvastam olyat,hogy a régi bútort pl. restaurálva meg kell hagyni,mert a ház azzal szép és az a házé.
Konkrétan hidegrázást kapok a régi bútoroktól, nem tudnék létezni olyan házban.
Így van ez a filmekkel is. Egyszer valahol valaki kitalálta hogy 24 kockával frankó. Oké szép és jó, de van jobb.Ha ennyire művészlelkek vagytok (nem sértésből írom)
akkor gondolom pl egy 1984-es filmet is korának megfelelő eszközön néziket, és nem egy modern tévén , ami bár lehet 24fps , de mégis csalás ,mert brutál fénye és színei vannak es a katódsugárcső sem villódzik az 50hz miatt. Zenénél is ugyanezt tudnám elmondani. -
PuMbA
titán
Továbbá a film egy művészeti alkotás. Egy múzeumban sem lehet átalakítani a kiállított festményeket a nekünk tetsző módon, mert akkor feleslegesen mentünk el oda
Hiszen a lényeg, hogy mást lássunk, mint a mi preferenciánk, ezzel tágítva a látóterünket, gondolkodásra sarkallva, hogy mi lehet ebben, új dolgokat befogadva. Mindig az én szájízemre módosítva nézni egy kaptafára a dolgokat....számomra halál unalmas lenne, de ez csak én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest