Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Qtya123 #37432 üzenetére
Igazából még én lottózhatnék is vele, mert filmmaker módban a Hunyadi című sorozatnál Netflixen egy alkalommal előjött ilyen megakadós furcsaság, de egy képmód oda vissza váltás megoldotta azonnal, ráadásul a tévé sokáig volt bekapcsolva előtte. Azóta (kb 3-4 napja) nem tapasztaltam semmit. De még így se merem felrakni, nehogy úgy járjak, mint a szintén C805ös kollega itt a fórumon, akinek most megy szervizbe a tévé egy félrement update után.
Inkább visszaváltom a képmódot egy hónapban 1x-2x , már így is teljesen jó nekem a tv. Nem éri meg a kockázatot. Meg attól is paráznék, hogy visszajönne teljesen az akadozás. Ezért lenne jó changelog
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged