- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
vargalex #37251 üzenetére
Az a baj, hogy ha olyan tévét szeretnél a konkurens márkáktól, mint pl a Samsung vagy az LG, vagy esetleg a Philips (a Sonyt nem is említve ami rettenetesen túlárazott minden téren) ott nagyon mélyen zsebbe kell nyúlni azért, hogy egy korrekt tévét kapj, vagy tudásban legalább akkorát, mint ezek a TCL, Hisense modellek. 300K az alja. Annál lentebb 1-2 akciót kivéve ennél csak rosszabbat kapsz képminőségben, ha az ár érték arányt nézzük.
Tudom milyen bosszantó, amikor az ember mellé nyúl én tavaly 3 tévével jártam meg.
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #37251 üzenetére
A lényeg lemaradt: szóval, nekem egyelőre úgy tűnik, hogy igenis kell próbálkozni a firmware frissítéssel, mert vannak problémák, csak esetleg valaki nem is használ olyan forrást, vagy funkciót, aminél előjönne, így őt nem zavarja (nyilván neki nem kell frissíteni).
Én kipróbáltam az összes elérhető korábbi verziót is a 43C655-ön, de sajnos a fenti problémák midegyik esetén fennállnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest