Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
kokokka
üzenetére
Na de ez se normális. (Sok átlagember nem tudja ám ezeket a dolgokat, illetve nem is kötik az orrára a lehetőségeket). Befejezetlen tv, épphogy elégséges meghajtó hardver, nulla support, hackelni kell jobbra-balra,.túrni a netet,.még saját honlap sincs, pláne nem download szekcióval. Egyedül a kijelző az, ami elég jó.
De összességében ez gáz.
Megvettem 2022-ben szép pénzért, de isteníteni nem tudom, fentiek fényében. Rossz értelemben vett kínai termék, a támogatás és a stabilitás kritikán aluli... -
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka
üzenetére
C805 -nél kipróbáltam pár régiót, például a UK -t is, de egyáltalán nem talált új FW -t. Pedig van. Persze nem bánom, mert most minden rendben van, de kíváncsiságból én is elutaztam néhány országba.
Aztán lehet nála talál valamit, de úgy tűnik ez is elég random módon működik. Lehet van olyan, akinél működik, másnál meg semmi jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor