Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
mikrofon #34201 üzenetére
De ez nem a te problémád, hanem az enyém meg azoké akiknek szintén problémái vannak.
Tényeket írunk mi is a rossz oldalról, mert van, hiába nem tapasztaltad. Örülj neki. Nevezheted magad többségnek tökmindegy, attól a MI problémánk még nem fog megoldódni, hogy másnak jó és teljesen mindegy, hogy neked ezekről mennyire rossz olvasni. Téged ez nem érint. Ezért nem is érted. Manapság divat mindenkire a nárcisztikus jelzőt aggatni, úgy látszik életemben először én is nárcisztikus lettem egy online fórumon sikerült diagnosztizálni. Nem baj, az még úgyse voltam. Most tényleg magyarázzam, hogy az a fene nagy irreálisan nagy elvárásom van, hogy ne akadjon meg a kép random mint egy 15 éves lesajnált PC-n? Még a DSE-t is benyeltem, a pixel hibát is, ekkora nagyok az elvárásaim, hogy legalább a mozgás legyen normális. 240ért (másoknak nagyobb méretben többért) ez nem elvárás hanem elvárható
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest