Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
Nincs értelme szomorkodni a TCL tv-k miatt.Neked nem jött be, ok, de kérlek ne általánosítsd a tapasztalatodat. Itt a fórumon , bár nem számoltam kb. 12 embernek van vele problémája valamiért és nem is biztos, hogy a tv hibája miatt.Nekem meg pl.nagyon jó, semmi bajom vele. Az újabb Fw-ek már sokkal jobbak, mint pl a Te 099-ed. Amúgy 10-15 perc a Fw frisítés usb-ről, tényleg nem kell hozzá sok energia, és nekem pl. nem a TCL tv-től vannak ősz hajszálaim.

-
freeland0806
tag
Hát nyilván aki nem teheti meg az megpróbálja kihozni olcsóbban a tévé vásárlást. De az a helyzet ennyiért nem kapsz csak sima LEDes tévét esetleg qledet Philipstől vagy Samsungtól ha a TCL-t vagy a Hisenset kizárjuk. Samsung meg edge led ebben a kategóriában. Habár lehet, hogy azok meg nem produkálnak ilyen dolgokat. Azért 230ért én mondjuk elvárnám, hogy ne legyenek ilyen gondjaim, szerintem ez sem kis pénz azért. Persze nem 500K dehát annyit meg sajnálnék kiadni egy tévéért. Nem azt mondom, hogy nem tudnék csak sajnálnék. Van jobb helye is

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor