- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Pendragon911 #30287 üzenetére
Aztán így mi értelme a korlátozásna? Tegnap napközben az M4-en kajak-kenu VB-t néztük a gyerekekkel. Majd egyszercsak bejött az egyperces híradó az első hír a németországi merénylet volt. Ma pedig a mosonmagyaróvári késelés. Esély sem volt kikapcsolni. Rengeteg magyarázkodás következett. Még a 12 évest is megviselte nem hogy a 8-at és 6-ot....
Amúgy se értem hogy a hírekre miért nem kötelező a korhatár besorolás és miért adhatnak ilyet korhatár nélküli közvetítés közben.
Úgyhogy nekünk alap hogy nincs TV mert se a reklámok se ezek a szarok nem gyerekeknek valók. Így szerintem a tudatos gyerekfelügyelet első lépése hogy ne tudjon tv-t nézni és rádiót hallgatni.... -
ricsik
őstag
válasz
Pendragon911 #30287 üzenetére
Nem próbáltam, de elvileg kell mennie szerintem, ha engedélyezed valamelyik lejátszó appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest