Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #29380 üzenetére
KS7000, írtam zárójelben, az USA KS8000 eu megfelelője. Nem tudsz szerintem olyan modellt mondani már manapság ami ne lenne ennél jobb a középkategóriában. Itt még nincs FALD nincs 120+hz stb, cserébe van hozzá egy plusz aliexpresses távirányítóm mert mindig begyűrődik a párna alá az eredeti.
A csere most kényszerből születik meg nálam, de nyilván így szeretném letudni gyorsan az időtálló feature-ket és nem visszavásárolni ugyanezt nagyobb méretben.
Egyetlen dolog izgat igazán, az a response time. Nálam Game módban azért eléggé látszik szemmel az utánhúzás, nagyon szeretnék ebben előrelépni végre, illetve a legfontosabb az 1440p támogatás, de ahogy látom ezzel sem lesz semmi gondom. Nvidia VGA-m van ha ez számít.
A 144hz-ről az RTINGS-en láttam egy anomália megemlítését a QM8-as tévé tesztjénél miszerint a VRR csak 60 és 120hz környékén működik megfelelően, alatta közte és felette, azaz 144hz-en nem, mert ott jelentkezik némi utánhúzás. Nem tudom hogy ez általánosságban igaz e, viszont erről azt hiszem a redditen is láttam említést. Lehet hogy ez csak modell specifikus dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest