Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
KS7000, írtam zárójelben, az USA KS8000 eu megfelelője. Nem tudsz szerintem olyan modellt mondani már manapság ami ne lenne ennél jobb a középkategóriában. Itt még nincs FALD nincs 120+hz stb, cserébe van hozzá egy plusz aliexpresses távirányítóm mert mindig begyűrődik a párna alá az eredeti.
A csere most kényszerből születik meg nálam, de nyilván így szeretném letudni gyorsan az időtálló feature-ket és nem visszavásárolni ugyanezt nagyobb méretben.
Egyetlen dolog izgat igazán, az a response time. Nálam Game módban azért eléggé látszik szemmel az utánhúzás, nagyon szeretnék ebben előrelépni végre, illetve a legfontosabb az 1440p támogatás, de ahogy látom ezzel sem lesz semmi gondom. Nvidia VGA-m van ha ez számít.
A 144hz-ről az RTINGS-en láttam egy anomália megemlítését a QM8-as tévé tesztjénél miszerint a VRR csak 60 és 120hz környékén működik megfelelően, alatta közte és felette, azaz 144hz-en nem, mert ott jelentkezik némi utánhúzás. Nem tudom hogy ez általánosságban igaz e, viszont erről azt hiszem a redditen is láttam említést. Lehet hogy ez csak modell specifikus dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi