- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azerus5
csendes tag
válasz
Benito187 #26144 üzenetére
55c805-ön a kontrasztos obejktum ugrálást tapasztaltam, de inkább set-top box-os képnél és beépített Media lejátszónál. TV-re telepített VLC-vel vagy PC-ről 4K 60Hz monitorként (VLC, Játékok) nincs ilyen vagy csak nem látom. Tesztelésre, beállításra a Kopogás a kunyhóbant használtam mikor Bautista kimegy a teraszra és bentről mutatják, akkor az ablak belső rácsa szépen ugrál. A motion beállítosoknál a felső csúszka 8-asra állításával sikerül megszüntetni, de ezzel se vagyok teljesen kibékülve.
Általános tuti megoldás engem is érdekelne.A hang elcsúszás átviteli limit lehet külső drive-ról. DLNA-ról, gyenge G-s wifivel beépített Media lejátszó 4k HDR-es filmeknél csinálta, de VLC nem, az megakadt egy pillanatra ami összességében kevésbé volt zavaró. N-es wifivel már nem tapasztaltam.
Netes lassulást nem tapasztaltam. Ha a TV tényleges kikapcsolt állapotánál is fennáll, akkor biztosan nem a TV az oka.
Extra: HDR-nél fényerőn teljes képernyőn sötétebb jeleneteknél ugrált a TV fényereje, TV-n lejátszott film és PC játékok közben is. HDR beállításnál fényes preferálása helyett kiegyensúlyozott nem oldotta meg, de a fényerő 100%-nál lejjebb vétele után nem tapasztaltam.
-
Imi1981
veterán
válasz
Ha tévé adásokon is látsz akadást az fura. Ott nem kéne legyen. Meg a V028 a legjobb ebből a szempontból úgyhogy valami nincs rendben ott. Én elsősorban megpróbálnék egy gyári alapra állítást hátha segít. Ha nem akkor passz. V028 -on nálam szinte tökéletes volt a c745-ön de mások szerint c805-ön is.
-
classic B
senior tag
válasz
Jó lenne látni felvételt, mert V028-cal nekem semmi bajom nincs egyelőre, illetve furcsa, hogy a mozgásjavítók állítgatásával nem látsz változást.
Hang elcsúszást nem tapasztaltam eddig.
A net belassulással kapcsolatban inkább a routeres vagy wifis topikban kaphatsz választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged