- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Tibor77i
üzenetére
Hát nekem inkább csak hasonló a felitartó --nálam kistéglás falú a ház--- a saját csavarjaival ment fel,ha jól emlékszem 12es dübel volt hozzá,hogy az milyen fajta,meg hosszúságú nem tudom már, de a 38as falba jó hosszú mehet
felül nem lett fugába fúrva,de ugye kis szöggel azt be is határoltuk fúráskor ,alul már nem sikerült, de úgy is felül tart legtöbbet
(felül 4,alul 2 csavar). Amit venni akarsz ,annak az oldalán látszik hogy 2 irányba dönthető, akkor csak be lehet állítani függőlegesen gondolom
Én alapban előre döntve használom, mert szem magasság felett van. És azért nálam is játszadozni kellett a vízszintes beállítással hogy jó legyen. 75" c805 van rajta --előtte egy ekkora LG volt,annak nem közép talpa volt azért így lett----bár lehet 1x lerakom a régi tv álványra ami alatta van a 805öt ,mellette kisebb hangfalakkal (első-hátsó csere pld)

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
felül nem lett fugába fúrva,de ugye kis szöggel azt be is határoltuk fúráskor ,alul már nem sikerült, de úgy is felül tart legtöbbet 
Vhiktor