-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Tibor77i
üzenetére
Hát nekem inkább csak hasonló a felitartó --nálam kistéglás falú a ház--- a saját csavarjaival ment fel,ha jól emlékszem 12es dübel volt hozzá,hogy az milyen fajta,meg hosszúságú nem tudom már, de a 38as falba jó hosszú mehet
felül nem lett fugába fúrva,de ugye kis szöggel azt be is határoltuk fúráskor ,alul már nem sikerült, de úgy is felül tart legtöbbet
(felül 4,alul 2 csavar). Amit venni akarsz ,annak az oldalán látszik hogy 2 irányba dönthető, akkor csak be lehet állítani függőlegesen gondolom
Én alapban előre döntve használom, mert szem magasság felett van. És azért nálam is játszadozni kellett a vízszintes beállítással hogy jó legyen. 75" c805 van rajta --előtte egy ekkora LG volt,annak nem közép talpa volt azért így lett----bár lehet 1x lerakom a régi tv álványra ami alatta van a 805öt ,mellette kisebb hangfalakkal (első-hátsó csere pld)

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
felül nem lett fugába fúrva,de ugye kis szöggel azt be is határoltuk fúráskor ,alul már nem sikerült, de úgy is felül tart legtöbbet 
Vhiktor