- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Tibor77i #25127 üzenetére
Hát nekem inkább csak hasonló a felitartó --nálam kistéglás falú a ház--- a saját csavarjaival ment fel,ha jól emlékszem 12es dübel volt hozzá,hogy az milyen fajta,meg hosszúságú nem tudom már, de a 38as falba jó hosszú mehet
felül nem lett fugába fúrva,de ugye kis szöggel azt be is határoltuk fúráskor ,alul már nem sikerült, de úgy is felül tart legtöbbet
(felül 4,alul 2 csavar). Amit venni akarsz ,annak az oldalán látszik hogy 2 irányba dönthető, akkor csak be lehet állítani függőlegesen gondolom
Én alapban előre döntve használom, mert szem magasság felett van. És azért nálam is játszadozni kellett a vízszintes beállítással hogy jó legyen. 75" c805 van rajta --előtte egy ekkora LG volt,annak nem közép talpa volt azért így lett----bár lehet 1x lerakom a régi tv álványra ami alatta van a 805öt ,mellette kisebb hangfalakkal (első-hátsó csere pld)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest