- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
Vhiktor #24701 üzenetére
Szia! Ne haragudj kérlek, de utolsó esélyként Téged kérdezlek meg. Láttam a C735 tesztedet, bár nekem c805 van, sok mindent tanultam belőle. A tesztben arról is beszéltél, hogy a gyári Média player /dlna/ mindent lejátszik, atmost is. Nálam ugyan ilyen média player csak a DD+ atmost /tömörített/ játsza le, a TrueHD 7.1 atmost, csak DSUR-nak látja. A forrás az atmos oldaláról letöltött samples-ek.Már az összes letölthető playert kipróbáltam, vettem egy 48Gbps hdmi kábelt, de ua. A TCL ügyfélszolgálat még a kérdésemet sem értette meg. Nem egyértelmű számomra, hogy a tv beállításaimmal van baj, vagy a tv nem támogatja a 7.1 hangot. Esetleg tudnál a tapasztalataid alapján segíteni? Szertném fiókba tenni a külső lejátszóimat, ha már egy ilyen remek tv-m van.Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest