Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
petikeke
üzenetére
Az tény amíg nem látok személyesen 1 TVt nehéz ajánlgatni csak az adatai alapján ---akinek ajánlottam ,volt egy 200ezeres kerete,ezek fértek bele (c645.u6kq) annyiért nem fogsz híbátlant kapni,ami mindenben jó ----amit én simán megvennék és ajánlanék ,az a másik kettő,de ugye azok jóval drágábbak ,azt azért írtam csak. Ha lenne pld egy 805öd látnád mi a jó
És a Hisense vidaa renszerével semmi gond,max hogy épp nincs rajta HBO ---aki meg persze szeret a google renszer alkalmazásait használni, akkor természetesen nem hisens-ét kell venni
Ha PH tesztet olvasnék csak,sose lenne TVm .Ha leírtad volna előtte is hogy te láttad az u6kq-t , már neked hinnék ,mert te tudtál hasonlítani 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És a Hisense vidaa renszerével semmi gond,max hogy épp nincs rajta HBO ---aki meg persze szeret a google renszer alkalmazásait használni, akkor természetesen nem hisens-ét kell venni
Vhiktor