- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
redati
tag
válasz
#97950976 #227 üzenetére
Szia.
Ha nem annyira számít a betekintési szög,akkor a VA panelesnek jobb a feketéje. Nekem 55Dp660-as van, és a közepétől kb 2 méterre jobbra-balra sem tapasztaltam szín, vagy kontraszt eltérést.
Itt putu fórumozó írta korábban, hogy neki a TCL 55DC760-asra már van Android tv 8-as frissítés is, ha ez is fontos.A TCL közleménye szerint (elvileg augusztusi nyilatkozat szept. 3.) idén lesz az összes droid tvre Oreo frissítés. Illetve ebben kicsit nagyobb a fényerő 400cd/m²( Az enyémben csak 350cd/nm² de este sztem több mint elég). Van ac wifi ha nem akarod lan kábellel összekötni. És front irányba sugárzó hangszórók, ezek általában jobban szólnak mint a lefelé sugárzóak. De erről putu tudna pontosabb véleményt adni.
Az Androidnak saját tapasztalatom szerint, van sok előnye:
Es file Explorer, elég sok oldalú file kezelő hálózati funkciókkal.
Többféle média lejátszó, VLC, MX player, Kodi (ez elég sokoldalú kis program) És a belső lejátszója, persze van több is, de én ezeket használom. Nálam azért is fontos több lejátszó, mert nálam 4k filmeknél (nem tudtam rájönni,hogy miért) de az egyikkel akad, a másikkal nem. A legszebb képet sztem az MX adja, igaz a DTS hangsáv lejátszásahoz egyedi kodek kell, de az is megoldott. HDMI arc-on keresztül viszont csak a saját média playere küldi ki a DTS 5.1-et. a Dolby 5.1 -et meg mindegyik.(ki érti ezt) Folyamatban van egy plusz HDMI kimenettel kinyerni, az erősítő felé, a DtsX-Atmos hangsávokat, de ez egyenlőre még kétséges. Ha megjön hozzá a kütyü , beszámolok róla.
Simán rátettem a pc vezeték nélküli egér bill párost, így már egy mini pc, vagy htpc varázsolható belőle. Jó kis otthoni média központ
Zenehallgatás közben ki lehet kapcsolni csak a képernyőt (relax).
Bár ezt lehet tudja a nem droidos smart tv is. (A többiek majd megerősítik)
És még egy csomó program, játék...Vannak hátrányok is:
Az HBO go nincs Android tv re fejlesztve. Rá lehet hegeszteni de a menü fektetve indul el, a film indítása után már visszaáll normál irányba. Lehet telefonról is kuldeni, de sztem jobb a kép az applikációval.
4k film lejátszásnál, picit akadozik a tv menüje.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged