Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• redati

tag

válasz #97950976 #227 üzenetére

Szia.
    Ha nem annyira számít a betekintési szög,akkor a VA panelesnek jobb a feketéje. Nekem 55Dp660-as van, és a közepétől kb 2 méterre jobbra-balra sem tapasztaltam szín, vagy kontraszt eltérést.
    Itt putu fórumozó írta korábban, hogy neki a TCL 55DC760-asra már van Android tv 8-as frissítés is, ha ez is fontos.A TCL közleménye szerint (elvileg augusztusi nyilatkozat szept. 3.) idén lesz az összes droid tvre Oreo frissítés. Illetve ebben kicsit nagyobb a fényerő 400cd/m²( Az enyémben csak 350cd/nm² de este sztem több mint elég). Van ac wifi ha nem akarod lan kábellel összekötni. És front irányba sugárzó hangszórók, ezek általában jobban szólnak mint a lefelé sugárzóak. De erről putu tudna pontosabb véleményt adni.
    Az Androidnak saját tapasztalatom szerint, van sok előnye:
    Es file Explorer, elég sok oldalú file kezelő hálózati funkciókkal.
    Többféle média lejátszó, VLC, MX player, Kodi (ez elég sokoldalú kis program) És a belső lejátszója, persze van több is, de én ezeket használom. Nálam azért is fontos több lejátszó, mert nálam 4k filmeknél (nem tudtam rájönni,hogy miért) de az egyikkel akad, a másikkal nem. A legszebb képet sztem az MX adja, igaz a DTS hangsáv lejátszásahoz egyedi kodek kell, de az is megoldott. HDMI arc-on keresztül viszont csak a saját média playere küldi ki a DTS 5.1-et. a Dolby 5.1 -et meg mindegyik.(ki érti ezt) Folyamatban van egy plusz HDMI kimenettel kinyerni, az erősítő felé, a DtsX-Atmos hangsávokat, de ez egyenlőre még kétséges. Ha megjön hozzá a kütyü , beszámolok róla.
    Simán rátettem a pc vezeték nélküli egér bill párost, így már egy mini pc, vagy htpc varázsolható belőle. Jó kis otthoni média központ :)
    Zenehallgatás közben ki lehet kapcsolni csak a képernyőt (relax).
    Bár ezt lehet tudja a nem droidos smart tv is. (A többiek majd megerősítik)
    És még egy csomó program, játék...

Vannak hátrányok is:
    Az HBO go nincs Android tv re fejlesztve. Rá lehet hegeszteni de a menü fektetve indul el, a film indítása után már visszaáll normál irányba. Lehet telefonról is kuldeni, de sztem jobb a kép az applikációval.
    4k film lejátszásnál, picit akadozik a tv menüje.

Új hozzászólás Aktív témák