Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
redati
tag
válasz
üzenetére
Szia.
Ha nem annyira számít a betekintési szög,akkor a VA panelesnek jobb a feketéje. Nekem 55Dp660-as van, és a közepétől kb 2 méterre jobbra-balra sem tapasztaltam szín, vagy kontraszt eltérést.
Itt putu fórumozó írta korábban, hogy neki a TCL 55DC760-asra már van Android tv 8-as frissítés is, ha ez is fontos.A TCL közleménye szerint (elvileg augusztusi nyilatkozat szept. 3.) idén lesz az összes droid tvre Oreo frissítés. Illetve ebben kicsit nagyobb a fényerő 400cd/m²( Az enyémben csak 350cd/nm² de este sztem több mint elég). Van ac wifi ha nem akarod lan kábellel összekötni. És front irányba sugárzó hangszórók, ezek általában jobban szólnak mint a lefelé sugárzóak. De erről putu tudna pontosabb véleményt adni.
Az Androidnak saját tapasztalatom szerint, van sok előnye:
Es file Explorer, elég sok oldalú file kezelő hálózati funkciókkal.
Többféle média lejátszó, VLC, MX player, Kodi (ez elég sokoldalú kis program) És a belső lejátszója, persze van több is, de én ezeket használom. Nálam azért is fontos több lejátszó, mert nálam 4k filmeknél (nem tudtam rájönni,hogy miért) de az egyikkel akad, a másikkal nem. A legszebb képet sztem az MX adja, igaz a DTS hangsáv lejátszásahoz egyedi kodek kell, de az is megoldott. HDMI arc-on keresztül viszont csak a saját média playere küldi ki a DTS 5.1-et. a Dolby 5.1 -et meg mindegyik.(ki érti ezt) Folyamatban van egy plusz HDMI kimenettel kinyerni, az erősítő felé, a DtsX-Atmos hangsávokat, de ez egyenlőre még kétséges. Ha megjön hozzá a kütyü , beszámolok róla.
Simán rátettem a pc vezeték nélküli egér bill párost, így már egy mini pc, vagy htpc varázsolható belőle. Jó kis otthoni média központ
Zenehallgatás közben ki lehet kapcsolni csak a képernyőt (relax).
Bár ezt lehet tudja a nem droidos smart tv is. (A többiek majd megerősítik)
És még egy csomó program, játék...Vannak hátrányok is:
Az HBO go nincs Android tv re fejlesztve. Rá lehet hegeszteni de a menü fektetve indul el, a film indítása után már visszaáll normál irányba. Lehet telefonról is kuldeni, de sztem jobb a kép az applikációval.
4k film lejátszásnál, picit akadozik a tv menüje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55Q700T) 140CM 8K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG (QE55Q95T) 140CM Q-LED 100HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor