- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
interstate76 #1991 üzenetére
Ezt a fényerő állításos problémát nem értem teljesen, szóval elkezded levenni mondjuk 50-re és visszaugrik 100-ra a menüben?
Vagy csak látod hogy visszamegy 100-ra miközben a menü más értéket mutat?
Nekem ilyet nem csinál, ott marad ahova állítottam.Azt a szervíz menüs trükköt megnézted amit egy hete írtam? Előtte nekem össze-vissza ugrált a fényerő, attól elmúlt, ez más TCL tévéknél is megvan, külföldi fórumokon is panaszkodtak rá.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #1991 üzenetére
Még 2 negatívum:
- fehéregyensúly-állítás nem működik
- hiába állítom egyénire a színteret, hiába állítok át bármit e menüponton belül, a kép ugyanolyan maradÖsszefoglalva: az áránál - szerintem - többet tud a panel, szoftveresen viszont egy trágyadomb a készülék, és itt nem az ún. okos funkciókról beszélek, hanem alap- és középszintű beállításokról. Ja, és persze a legfrissebb szoftver fut rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest