- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- TCL LCD és LED TV-k
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- 3D nyomtatás
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parmezan77
junior tag
válasz
flash- #19412 üzenetére
DLNA úgy fog működni, ha a router amire a TV van kötve az AP (Access Point) módra van állítva. Alapból DHCP van a routerekbe beállítva, azzal nem fog a DLNA müködni mivel a DHCP egy subnetet (al hállózat) hoz létre és ahoz, hogy működjön, a két ezköz ugyanazon a hállózaton kell, hogy legyen. Viszont nekem AP-ban nem működött a Telekomos settop box. Mondjuk lehet azért mert egy ezer éves router volt abban a szobában. Megoldásként vettem egy pár ezer forintos switchet és arra kötöttem a TV-t és a settop boxot is.
Viszont a TV UTP-n csak max 100 megabittes kapcsolatra képpes ami inkább ilyen 70-80 körül mozog ha leméred, pedig a belső hállózatom sebessége olyan 7-800 mbps körül mozog.
Én azt tapasztalom, hogy a 60 mbps körüli filmek még jól működnek viszont ami már inkább 70 mbps körül van az már sokszor akad. Legjobban a Vimu jött be lejátszóként, ott lehet állítani a puffer méretet és emiatt azzal van a legkevesebb akadozás. Ha egy jó gigabites routered van a TV alatt, akkor meg lehet próbálni a WIFI csatlakozást, az elméletileg gyorsabb. Én még azt nem tudtam kipróbálni, de már erősen arra hajlok, hogy veszek egy gigabittes routert abba a szobába.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robogó, kismotor
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest