Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
válasz
Saccco #17244 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy usb-ethernet? USB-vel megy a net a TV-be? Azt tudom (pont Te írtad korábban azt hiszem), hogy csak 10/100-as az ethernet portja, de erre nem is gondoltam... És így USB-n tényleg hozza a 280-300Mbit-et?
Más:
1. A kép beállítás "Mozgás" szekciója alatt nektek van "Frissítési ráta" beállítási lehetőség?2. Van egy olyan menüpont szintén a kép beállításoknál, hogy "Minden kép mód alkalmazása". Ott nekem elősször az "Aktuális jelforrás" volt kiválasztva (alapértelmezett, mert nem voltam benne biztos mit is jelent) amikor elvégeztem a képbeállításokat a TV-ről indított Netflix app-ban. De aztán kaptam segítséget Vhiktor-tól, hogy mit jelent valójában az a beállítás, de igazából nálam alapból meghagyta az elvégzett beállításokat másik forrásra is (pl. a HDMI3-ra ahol a Vodafone-os box van) annak ellenére, hogy nem a "Minden jelforrás" volt beálíltva. Szóval nekem az a funkció kicsit olyannak tűnik, hogy bármit is állítok be az összes forrásra igaz lesz. Ez nálatok hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest