Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HollywoodBoy

tag

válasz Saccco #17244 üzenetére

Ezt hogy érted, hogy usb-ethernet? USB-vel megy a net a TV-be? Azt tudom (pont Te írtad korábban azt hiszem), hogy csak 10/100-as az ethernet portja, de erre nem is gondoltam... És így USB-n tényleg hozza a 280-300Mbit-et?

Más:
    1. A kép beállítás "Mozgás" szekciója alatt nektek van "Frissítési ráta" beállítási lehetőség?

2. Van egy olyan menüpont szintén a kép beállításoknál, hogy "Minden kép mód alkalmazása". Ott nekem elősször az "Aktuális jelforrás" volt kiválasztva (alapértelmezett, mert nem voltam benne biztos mit is jelent) amikor elvégeztem a képbeállításokat a TV-ről indított Netflix app-ban. De aztán kaptam segítséget Vhiktor-tól, hogy mit jelent valójában az a beállítás, de igazából nálam alapból meghagyta az elvégzett beállításokat másik forrásra is (pl. a HDMI3-ra ahol a Vodafone-os box van) annak ellenére, hogy nem a "Minden jelforrás" volt beálíltva. Szóval nekem az a funkció kicsit olyannak tűnik, hogy bármit is állítok be az összes forrásra igaz lesz. Ez nálatok hogy van?

Új hozzászólás Aktív témák