Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stiletto107
csendes tag
válasz
Dorkaapu
üzenetére
Én december elején vettem. Szerintem a képe pazar. És nem csak 4k minőségű tartalmaknál, hanem minden tartalomnál. Néhány apró, egyáltalán nem zavaró, problémától eltekintve (pl. néha a nagyon gyors mozgásoknál alig észrevehetően szaggat) szerintem ezért a pénzért a legjobb, ami kapható. Az 503 FW nekem bejött. Nincs vele gond egyáltalán. A távirányítók jól működnek, fogásra, kezelésre kényelmesek, de a BT-os összeszerelési minősége sajnos vacak. Nyekereg, recseg. Mondjuk teszi a dolgát, nem hullik szét.
A Google TV meg olyan, amilyen. Van aki szereti (pl. nekem ok.) és van aki szerint egy kaplap lócitrom.
Szerintem a többi sem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Google TV meg olyan, amilyen. Van aki szereti (pl. nekem ok.) és van aki szerint egy kaplap lócitrom.
Szerintem a többi sem jobb.
Vhiktor