Hirdetés
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Dark_Spirit #13743 üzenetére
Szerintem ez nem egyenlő az igazi 120 hzel ez valami szoftveres mókolás. Mint amikor a régebbi fhd projektorra rairtak hogy támogatja a 4k jelet csak éppen megjeleniteni nem tudja, csak lekonvertalja 1080pre.
Amit találtam leírást ott is csak annyit írnak hogy támogatja, de nem azt hogy 120 hzen meg is jeleníti.
Így látatlanban nem tudom mi történik valójában, de ha tényleges 120 hz-re kapcsol a panel akkor az tök jó dolog :) (de szerintem nem így van)
De csütörtökön megprobalom kideríteni ;)
-
Saccco
nagyúr
válasz
Dark_Spirit #13743 üzenetére
A megkötés a 1080p.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Borderlands 4
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Napelem
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest