Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nekem ott van ahol írtam
Pozíció szerint:
Beállítások - első pont - második pont - utolsó pont
Név szerint:
Beállítások / csatornák és bemenetek / csatlakozók / frissítéssi gyakoriság változóItt található a "CEC", alatta az "eARC" , alatta az "automatikus alacsony késleltetési mód" alatta a "frissítési gyakoriság változó"
automatikus alacsony késleltetési mód beállítási lehetőséget sem ismerem. Ez vajon mit jelenthet és bekapcsolva vagy kikapcsolva jobb filmezéshez?
Egyébként szerintem ez a Google TV sokkal jobb mint az android tv. Ez már egy normális rendszernek mondható. Szerintem még a tv képe is szebb lett. Az eARC is normálisan működik HD hangokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor