- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
válasz
kisPocok #10592 üzenetére
Az nem custom fw. Azok mind hivatalos TCL által kiadott, GTV-s fw-ek amit itt sokan felraktak. Van más is akinek már eleve azzal jött, utána frissített a V414-re OTA-n ami jelenleg az utolsó. Viktor tesztjét nézd meg, profi kalibrált beállításokat is tett fel..
szerk.. már más is linkelte..
-
gyűrű
addikt
válasz
mih0ka88 #10553 üzenetére
Miért nem smb vagy nfs megosztással akarod lejátszani?
Amúgy a Nova sem rossz, csak más.. Nem szabad a play storesat letölteni mert nem az a legfrissebb, hanem a githubról [link] .. Nem játszik mindent hibátlanul, nincs saját buffere, de tud médiatárat scannelni, összeköthető a trakttal, jobb a feliratkezelése és pl beállítható benne külső player ha valami nem ok, így a novából indítható a vimu. :) vagy a belső lejátszó is..
-
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
Ha a CEC be van kapcsolva, és van kapcsolódott eszköz akkor ha arra váltasz, a cec menupont alatt bekapcsolod a guide vagy műsorújság menüt, megjelenik egy overlay, akkor tudod vezérelni. Nagyon gyökér megoldás, már írtam tavaly a tcl supportnak ez miatt, de nem válaszoltak..
-
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #10393 üzenetére
Sehogy... Android 11 után ez zárolt mappa. Amúgy sem jó a tv-s kodi..
A kodi belső fájlkezelőjével viszont az userdata mappa elérhető, tehát ha a kiegészítőket telepíted, utána a kiegészítőbeállításokat így már be tudod másolni, mert azok az userdata/addondata mappában vannak..
Ezt nem próbáltam még de szerintem megy:
.. a kodi beépített backup addonjával csinálsz egy backupot, és azt telepíted a tv-n levő kodi backup addonjával (restore from backup), csak az a fontos hogy ugyanolyan verziók legyenek.. -
gyűrű
addikt
válasz
Saccco #10372 üzenetére
Jaja. Én pl. ma sikeresen letiltottam a gtv launchert, mert egy másikat tettem fel, persze előtte gondosan kikapcsoltam a fejlesztőiben az adb=t is. Először a beállításokat nem tudtam megnyitni, aztán így reboot után már be sem töltött semmit. És nem is volt elérhető adb=n sem.. Újra V407 IMG majd 414 ota.. Jó móka 😃
-
gyűrű
addikt
Kodi nem jó, nem vált frekvenciát, mindent 50 vagy 60 hz-en játszik le, vimut ajánlom, szinte mindent lejátszik.
-
-
gyűrű
addikt
válasz
volner79 #10237 üzenetére
Csatornákat usb-re kiexportálod és itt sorba rakva visszatöltöd.
-
gyűrű
addikt
válasz
HELLAFLUSH #10135 üzenetére
Kell a kettő közt egy service menüs reset all reset shop is... Különben nem fog jól működni..
-
gyűrű
addikt
válasz
TommiStyle93 #10126 üzenetére
A 407 nél csinálj egy service menüs reset all +reset shopot, mielőtt A 414 ota felmegy. Ja és azt ne csomagold ki hanem lokal Update zipbol.
-
gyűrű
addikt
Nos én is feltettem a Google tv s firmware t a 825 re. Pl a play store ikon hiányzott, de ezzel a shortcuttal visszakerült a főmenüre 💪
-
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
válasz
Dr. Student #10050 üzenetére
Mindig az utolsó forrásra kapcsol, ha mondjuk a Cool -tv volt akkor arra..
Csatornákat usb-re kiexportálod és itt sorba rakva visszatöltöd.
Minden forrásra külön lehet képmódot beállítani, és minden típusra is, pl Dolby Vision, HDR, HDR+.
DV képmód akkopr jelenik meg ha a forrás is DV... -
gyűrű
addikt
válasz
zzztripzzz #10007 üzenetére
A külső hdd-nbek van saját tápja?
-
gyűrű
addikt
Jópofák vagytok.. Ti hol éltek, vmi szigeten?
A Telegram mint a neve is mutatja telefonáló üzenetkuldő app.. Nem fog semmit levenni a kártyátokról, legalább 5 éve használom.. Ezzel mosolyt csaltatok az orcámra.
-
gyűrű
addikt
válasz
Redneck #9908 üzenetére
Csatornakeresés után kiexportálva, a tcl csatorna editorral szépen sorba raktam..
Aztán visszatöltöttem.. -
gyűrű
addikt
Oké akkor itt az invitaló link...
https://t.me/tclupdates_discussion -
gyűrű
addikt
Így van. A telo 3=szor annyi volt mint a shield.
De a különbség nem ez.
A Samsungnak több száz vagy ezer fizetett embere teszteli a OS=t éjjel nappal, mielőtt a cég kiengedi.
Az nvidiának a béta tesztereit mindet ki kéne dobni amiért ezt kiengedték, de ők ingyen csinálják.
A tclnek meg mi vagyunk a béta teszterei. 😀 -
gyűrű
addikt
válasz
Black&White #9829 üzenetére
Majd még irj róla, kiváncsi vagyok
-
gyűrű
addikt
A doboz meglétét már nem lehet kérni tavaly óta..
Legalábbis a 14 nap után...
Szép is lenne ha évekig őrizgetnék egy szekrény méretű dobozt...
Nálam pár éve egy 65 colos samsung tv-nél volt felhősödés, 1,5 év után, kijött a szerelő, hozott egy új panelt, kb fél óra alatt kicserélte, falról le és felszereléssel együtt.. -
gyűrű
addikt
Úgy néz ki a Google TV-s fw általában ok, legalábbis itt azt írja a srác hogy pár kisebb bug on kívül jobbnak látja mint a V083-at.. Tv csatornákat nem állított be, arról semmit nem ír.
-
-
gyűrű
addikt
Írtam hogy már nem találom ahol ezt írták. Erre ne alapozz, mert még azelőtt olvastam hogy megvettem a tv-t, de most már nem találom, így azt sem tudom melyik típusról volt szó, és melyik menüpontról...
Tegnap csak ezt találtam..
De ez valószínűleg nem az eu típusokra van.. -
gyűrű
addikt
válasz
Black&White #9563 üzenetére
Én kérdeztem ott a fórumon az admintól hogy a reset all reset shop mit resetel, de nem válaszolt. A régebbi fwben nekem nem is volt service menu. Legalábbis nem tudtam elérni így.
-
gyűrű
addikt
válasz
Black&White #9557 üzenetére
Igen ez akkor van ha nem ota, hanem lokal usb-s frissítést csinálsz..
-
-
gyűrű
addikt
Gondoltam csak kipróbálom a tplink ue300-at.
Jó a wifi 5GHZ is amúgy, de jobban csípem a kábelt.... (Etherneten 95 Mbps volt)
Fejlesztői módnál az usb-t átállítottam ethernetre..
Igaz a C825-ön csak usb-2 van, de a sima 100-as ethernethez képest, ami a tv-ben van így is kb 200%-al gyorsabb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest