- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- 3D nyomtatás
- Analóg fényképezés
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Parmezan77 #18195 üzenetére
Merre laksz? Ha közel szívesen ránézek pár percet.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
atee_13 #18196 üzenetére
A képminőségre mondom.
Ha az az LG nem oled vagy miniled, akkor sokkal rosszabb képe kell hogy legyen mint a miniled tclnek. Ha ez Nálad nem jön elő akkor ott vagy beállítási vagy hardveres probléma van.
Helyileg merre laksz, ha közel akkor szívesen ránézek l, hogy én mit látok.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Parmezan77 #18195 üzenetére
835 vagy 935?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
atee_13 #18186 üzenetére
Nem kell kalibrálni sem feltétlenül, csak annak aki színhelyes képet szeretne. Viszont tényleg teljesen más lesz a kép utána, bizonyos összegű tv felett érdemes rá költeni, mert nagyon sokat add hozzá, nem úgy mint egy 80.000 ft-os hdmi kábel ami semmit.
Ha a youtube videóm alapján állítod be akkor jónak kell lennie a képnek.
Az, hogy sötét lehet, hogy az adaptív fényerő és adaptív tartalom okozza, kapcsold ki ezeket.
[link]Vagy kifogtál egy hibás darabot, de erre kicsi az esély, inkább valami nincs megfelelően beállítva, amikor kalibrálok akkor is sokszor tapasztalom azt, hogy teljesen rosszul van beállítva a tv és most itt nem a kalibrációra és színhelyességre gondolok, hanem alapjáraton.
Például a napokban láttam egy több milliós projektort amin rosszul volt beállítva HDMI feketeszint és a tulaj évekig úgy nézte a képet, hogy a projektor tudásának 80%-át el is vesztette, mert nem volt fekete a fekete és a kontraszt is csak töredéke volt mint amit a gép tud. Csak ezt az egy opciót kellett átállítani , amihez nem kell kalibrálás és ég és föld lett a különbség, nem akart a szemének hinni.
Sokan azt csinálják, hogy első bekapcsolásnál össze vissza állítanak mindent és csodálkoznak rajta hogy nem jó kép.
Reseteld a képmódokat és próbáld meg úgy beéállítani ahogy a videóban a van.
Szemrebbenés nélkül mondom továbbra is, hogy jelenleg az egiyk legjobb tv.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Parmezan77 #18173 üzenetére
A félre értések elkerülése végett, nálam a fw hatására nem sötét volt a kép, hanem konkrétan nem volt kép. De ez azért volt mert eredetileg teszt fw volt a tvn, nem forgalomba szánt verzió.
C935 jelenleg az egyik legvilágosabb, legnagyobb fényerejü tv. Beállítási hiba, kalibrálni kell és minden tökéletes lesz.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
beach head #18153 üzenetére
Tudtommal 60
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Parmezan77 #18089 üzenetére
Az nincs fent, pont abból az okból amit írtam. Csak rajtam keresztül szerezhető be. Van belőle több változat is azt adom amelyik szerintem Neked passzol.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Parmezan77 #18082 üzenetére
Ahhoz is van. De ilyen kategóriájú tvt érdemes egyedileg kalibralni hogy tokeletes legyen. C935-ok között nagy szórás van, nem tudni milyen lesz.
-
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
agent11 #18060 üzenetére
Örülök ha tetszik
Annyira nem happy end, mert erre rátéve az 562 ota-t ugyanyúgy rossz.
Úgy látszik ez a tv nem jön jól ki ezzel a fw-el.
Egyébként áltlaában mindenkinek azt javasolom ha elégedett a készüléke működésével akkor ne frissítse.
Sajnos láttam pár eszközt teljesen meghalni fw frissítés közben. Ezért mindig csak hivatalos forrásból származó fw-el szabad próbálkozni, de a legjobb és legbiztonságosabb ha a készülék megtalálja saját maga a fw frissítést.
-
Vhiktor
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
Vhiktor
nagyúr
Megoldódott a probléma a 470 img telepítéssel.
SENKI NE TELEPÍTSE AZ 588 IMG-t!!!!!!!!!!
-
Vhiktor
nagyúr
558 img-ből, azzal már rossz volt, arra ratettem otan 562t nem javított. De gondolom ebben az esetben imgel kellene próbálkozni valami regebbivel. Annyit láttam, hogy az android verzio meg így is 2022 december.
Egyértelműen az img okozta a gondot.Szívem szerint azt a teszt fwt tennem rá, azzal nem volt gond. De nem tudom megtalalni.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Parmezan77 #18030 üzenetére
Ne izgulj, nem kell frissíteni.
-
Vhiktor
nagyúr
Érdekesség hogy bekapcsolasnal tcl logoig jó a fényerő, aztán hogy elindul a rendszer allig lehet látni valamit, mintha teljesen lekapcsolna a ledeket. Itt valami szoftveres hiba van.
-
Vhiktor
nagyúr
Ezt jól megszivtam. Img-el telepítve annyira alacsony a fényerő hogy csak 1 miről látni valamit és még úgy is nehezen. Annyira sötét.
-
Vhiktor
nagyúr
562 elött mi volt az utolsó stabil fw amivel működött rendesen a local dimming is?
Feltenném azt img-ből és arra ota 562. -
Vhiktor
nagyúr
Persze, a pendrive tökéletesen működik. Érdekesség hogy miután rádugom a tvre a tv létrehoz rajta vagy 20 mappát, PC-ről leválasztva még csak a zip van rajta.
2szer is letöltöttem a zipet, nem jó.
Eredeti név marad neki, nem tesz hozzá semmit a pc.Telegram csatronáról van letöltve, de ha valaki belinkeli mégegyszer azt ami biztosan jó, megköszönöm.
-
Vhiktor
nagyúr
Egyszerűen nem tudom frissíteni pendriverol a c835-t.
Hozzatartozik hogy csak usb 3.0 illetve 3.1es pendrive van itthon 16 és 128 GB avalamijt felette. Sikerült valakinek ilyen pendriveal? -
Vhiktor
nagyúr
válasz
mocsyvitya99 #17910 üzenetére
Pontosan. Milyen fw van a tvn?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Szbyyke #17893 üzenetére
Igen
A TV Game modeban legyen fast-on (csak ekkor érhető el a VRR).Jelenség:
A játék tökéletesen fut, de amint belépek a menube és váltogatom a tabokat (térkép, küldetések, stb) akkor elmegy pár másodpercre a kép és fekete lesz. Olyan mintha próbálná a tv a frekvenciát beállítani, váltani.Ki akarom deríteni, hogy ez game bug vagy esetleg a ps5 vagy a tv haldoklik.
Fontos, hogy a tv-n és a PS-en a VRR legyen bekapcsolva, mert más eteben nem jön elő ez a hiba.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
nincsilyenxx #17382 üzenetére
Csináld úgy ahogy proradeon javasolta.
Ez nem szól bele a színekbe, ízlés szerint állítható. -
Vhiktor
nagyúr
Samsung 43BU8002 teszt.
Hátha valaki eközt és egy TCL közt gondolkodik.
Szerintem egyértelmű lesz a választás -
Vhiktor
nagyúr
válasz
sztomi1981 #17306 üzenetére
Használd rá a c735 beállításait.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
werszomjas #17133 üzenetére
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
winters123 #17101 üzenetére
Ez az őszinteség példás a mai világban.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
4264adam #17039 üzenetére
Azért mert kalibráltan annyit tud.
Én mindig kalibráltan adom meg a maximális fényerőt mert csak annak van értelme.
A gyártó pedig a legelcseszettebb képmódban adja meg, amiben nézhetetlen a kép, tiszta kék vagy zöld minden.A TU kalibráltan szerintem nem tud 300 nitet inkább 200-250-t.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
HollywoodBoy #16932 üzenetére
írtam
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
mbaker #16766 üzenetére
Fura a táblázat.
A displayspecificationst nem szabad szentírásnak venni, mert néha hatalmas hüyeségeket ír.A q70-et nem lehet összehasonlitani a C835-tel. A C835 teljesen más világ.
A c835 max fényereje/hivatalosan megnevezve fénysűrűsége 1.500 nit, 10%-os képernyő lefedettség esetén pedig 1.000 nit.
Itt a táblázat amit belinkeltem, saját mereseim a qn95brol és a c835-rol és ezek valósak.
Nézd meg a tesztjeim a 2 tv-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest