Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TE77
csendes tag
válasz viragdani01 #20 üzenetére
Sajnos nálam is hasonló a helyzet... Bármeddig nyomom bármelyik ikont az csak megnyitja az adott alkalmazást, nincs eltávolíásra vagy hozzáadásra opció a Max Ink módban.
Illetve az Al- funkciók sincsenek valamint az oldalról behúzható gyors app elérési lista sincs, mint a tesztben.
( Pedig az összegzés vagy a stílus átírás néha jól jönne... Bár első sorban olvasáshoz vettem a telefont. Valóban szemkímélőbb mint más mobilok... Az e-book olvasót nem szeretem magammal hurcolni... ) De jó lenne, ha már bizonyos funkciókkal hirdeti a gyártó, akkor azok valóban elérhetők lennének, függetlenül attól honnan vásárolják meg a készüléket.
Én a Telekom-nál vettem és gyanítom ez összefüggésben lehet a hiányzó dolgokkal, mivel elméletileg független a készülék mégis teljes visszaállitás után is, szép magenta színű telekomos "T"- betűs ikonnal ott van rajta az -app selector . Mintha belenyúltak volna a rendszerbe ...
Viszont Max Ink módban nem törölhetőek az alkalmazások és nem is lehet hozzáadni semmit ( így sajna a könyv-olvasó app-ot sem amit használok ). És az Al- funkciók sem elérhetőek. ( Pedig létrehoztam tcl-fiókot is ...) Azt valahol nem tartom fair-nek hogy vásárlás elött nem tájékoztatnak, hogy butitott mobilt vásárolok és a gyártó által megadott funkciók nem elérhetőek.
Tcl Al- ra keresve a beállításoknál nem talál semmit, majd csak odáig jutva a keresőben hogy "Tcl A" - feldob egy Tcl Al- menüpontot amit megnyitva a speciális funkciókhoz vezet aminél csak a képernyő rögzítőt lehet beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest