Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkrisz78
tag
Egy kezdő kérdésem volna. Ezt hová és hogyan kell beírni a taskerbe? Egyébként azt szeretném elérni, hogy egy bizonyos wifi hálózathoz csatlakozva ne legyen fent a vpn-en, egyébként pedig igen. Gondolom ez jó arra.
-
gkrisz78
tag
Valaki alkotott már taskerrel olyat root nélkül Oreo alatt, hogy bizonyos programnál váltson másik SIM kártya adatforgalmára, majd ha abból kilépünk vissza az előző kártya adatára? (Vodafone music pass miatt kellene) Próbáltam Autotoolssal de nem akar működni.
-
gkrisz78
tag
Sziasztok!
Lehet már volt ez a probléma a fórumban, de a kereső használatával nem sikerült szájbarágós megoldást találnom.
Van olyan profilom, ami kapcsolgatja bizonyos programoknál a GPS-t High accuracy- battery save között, ezzel működött az endomondo is. Ha telefonhívás jön be útközben, és fel sem veszem, akkor viszont leáll a tracking mert úgy veszi kiléptem az endo-ból, pedig csak háttérbe került. Valami olyasmi megoldás kellene, hogy nézi, hogy az endomondo fut-e akár háttérben is, és addig nem áll le a GPS, míg ez teljesül. Próbáltam [ezt] a programot, de nem akart teljes mértékben működni, mintha ez sem nézné a háttérben futó folyamatokat. Tudnátok egy szájbarágós megoldást javasolni?Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest