Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
Szia,
köszi az infokat.
Nem teljesen ez a funkcionalitás, mert a kézzel elutasított hívásokra vonatkozik. Egész pontosan most így megy: jön hívás, akkor a hívásfogadó képernyőre kimegy egy ablak, hogy "szabvány" sms-sel vagy egyedi sms-sel utasítom el a hívást. Mindkét esetben megy a notification-be a telszám + név, hogy volt ilyen elutasítás. Ha szabvány sms, akkor megy is egyből az sms a hívott félnek, hogy bocsi, majd később, a másik esetben feljön az sms író ablak. Aztán, ha klikk a kreált notif-re, akkor megy a hívás egyből (ehhez kellett a hiányzó info). Azóta ez remekül működik

Tudom, sok progi tudja, de mindnek (elég sokat kipróbáltam, de biztos nem mindet
) volt vmi hiányossága (szubjektív). Aztán így legalább, az van a telómon, ami számomra a legjobb - még ha a kinézetén lehetne is mit csiszolni 
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék elutasított hívásról értesítést. A címbe raknám a telefonszámot, comment-be a nevet. És ha klikk ezen, akkor tárcsázzon. De képtelen vagyok kiolvasni a klikkelt notification címét. %NTITLE nem ez. Logot futtattam, ott megjelent xxx:notifyclicktitle néven. Tudtok esetleg segíteni, hogy miként lehet ezt az infót kinyerni?
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Miként tudok a google naptár bejegyzéshez értesítőt adni? (akár létrehozással együtt)
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) volt vmi hiányossága (szubjektív). Aztán így legalább, az van a telómon, ami számomra a legjobb - még ha a kinézetén lehetne is mit csiszolni