Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacak
senior tag
Egyetértek,bár nekem mindegyik s60-asom (3650,6600,N70,N80,6120c) eléggé át volt gyúrva,nem csak pár javát futtattam rajtuk,már akkoriban is 100 appot raktam fel,a 6600 pl. abba is halt bele,R.I.P.
De valóban,igazad van,ilyen szinten "kifordítani" a telt,mint ma egy droidot,azelőtt sohasem lehetett,anno,a "hőskorszakban" még a ma mindennaposnak számító moddingok az álmok birodalmába tartoztak bőven...
) -
Jacak
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Az enyém időnként be is hány a "manőverektől",amiket ráerőszakolok,de mostanában már elég durván bánok vele,nincs minden "aprósághoz" türelmem,ha nem kapcsol be 1-1 affér után,szimplán újraflashelem a rajta lévő ROM-ot,bármiféle wipe nélkül,s megmarad mindenem.De ezt amúgy nem ajánlom senkinek sem,függetlenül attól,h. az enyémnek nincs baja tőle,mert már kiismertem annyira,h. ha atomjaira is hullik a rendszer,hamar újra lehet rakni ugyanúgy,ah. volt előtte.De ezt más OS-nél sztem eleve lehetetlen lenne megoldani,pl. symbinél 1 komolyabb rendszercrash-kor csak az ima,v. a full format segíthet.

-
Jacak
senior tag
"Tudom manapság a trend miatt vesznek sokan ilyet, de én pl nem ide tartozom.
Szvsz az ilyen alkalmazások miatt lesz okos a telefon, nem azért megy megy rajta az Angry Birds."
Ez ütős volt...
Kb. én is így v.ok vele,de ezzel a progival még túl sokat nem játszottam,nálam maga a teló van már "kibelezve" szoftveresen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)) ...Ámbár (de valszeg csak nálam nem látszik) , senki hsz.-énél nem láttam (OFF) -szöveget,pedig van itt olyan,aki nem csupán "tag",s nem pont témába vágott a hsz.-e.... :p