Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalee
aktív tag
Jelenleg a már párosítani (ismert) eszközt tudom csak detektálni, nekem általános jelleggel kellene tudni, hogy kihangosítóhoz (is) csatlakozik Bluetooth on a telefon, mivel több autóban is használom a telefont.
-
Dalee
aktív tag
Sziasztok,
Hogy lehet detektálni, hogy a telefon csatlakozott-e Bluetooth autó kihangosítóhoz? -
Dalee
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért is írtam, hogy félig off topic, mert a telefonon is állítva a csengés hangerejét együtt változik vele a DTMF hangerő is, azaz a Taskernek nincs közvetlen köze az együtt állítódáshoz, csak Taskerral történt csengő hangerő változtatásor vettem észre a jelenséget.
-
Dalee
aktív tag
Félig off topic:
Miért van az, hogy ha állítom a Ringer (%VOLR) hangerőt, akkor vele együtt állítódik A DTMF (%VOLD) hangerő IS?
-
Dalee
aktív tag
Van ötletetek, hogy lehet visszakapni az aktuális idő másodperc értékét is (nem csak az órát, percet)?
-
Dalee
aktív tag
Igen, azért kapcsolom át "Yes"-re, de csak akkor működi ha kézzel állítom át a Preferences menüben, Tasker Task-ból állítva nem működik.
-
Dalee
aktív tag
Egy újabb kérdés.
Proximity szenzort szeretném figyelni a telefon alvó állapotában egy meghatározott idősávban, azaz csak a meghatározott idősávban kapcsolnám be a proximity szenzor figyelést energiatakarékosság miatt.
Abban az esetben, ha átállítom a Tasker Preferences menü Proximity Sensor "When Power Connected" beállítását "Yes"-re, akkor a Proximity szenzor működik alvó állapotban is de így folyamatosan be van kapcsolva.
Sebaj, gondoltam az előbbi beállítást ("When Power Connected" átállítása "Yes"-re) megcsinálom Tasker segítségével az időablak kezdetekor, az időablak végén pedig vissza ("Yes" átállítása ""When Power Connected""-re). Ezt a beállítást hiába csináltatom meg Task-ból a közelítésérzékelő ekkor nem működik.
Mi lehet a gond?
-
Dalee
aktív tag
El lehet indítani úgy a névjegyzéket, hogy az abban kiválasztott nevet visszakapjam egy változóba?
-
Dalee
aktív tag
Pl. egy Popup ablakban meg szeretném jeleníteni a különböző hangerő információkat:
Csengőhang hangerő: 6
Média hangerő: 7
Értesítések hangerő: 8A neten azt találtam, hogy vegyem fel egy változóba a \n sztringet, de ez nem jó megoldás, mert símán kijelzi a \n karaktereket is, azaz az alábbi kijelzett eredményt kaptam:
Csengőhang hangerő: 6\nMédia hangerő: 7
-
Dalee
aktív tag
Ki szeretnék jelezni a képernyőn pár adatot több sorba. Miképp lehet megoldani az új sort?
-
Dalee
aktív tag
Még egy kérdés.
Az Alert->Notify LED task nem működteti az értesítési LED-et (Galaxy S6). Az értesítés az értesítés sávban megjelenik. Van valami ötletetek mi lehet a baj?
-
Dalee
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kicsit pontosítom!
Task futása közben kellene felhozni a névjegyek listáját és abból kiválaszt egyet a felhasználó, melynek adatát (név és/vagy telefonszám) kellene tenni egy változóba.
-
Dalee
aktív tag
Meg lehet oldani, hogy névjegyzékből kiválasztok egy nevet és/vagy telefonszámot és azt betenni egy változóba?
-
Dalee
aktív tag
Sziasztok,
Most kezdem a Tasker használatát, felkeltette a figyelmem az AUTOVOICE.
Érdeklődnék, hogy csak külső (BT) headsettel működik vagy megy a telefon mikrofonjával is?
Rengeteg anyag van róla az interneten melyiket javasoljátok kezdetnek?Köszi:dalee
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Keresünk dokkolókat
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest