Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nálam bugos volt, visszaállítás után összekuszálódtak a widget-ek. Nem szereti a progi, ha átkonvertálod system-be. Minden frissítés rom-ba illesztése hazavágta a widget-jeimet. Ugye a progi áthelyezésével az asztalra kirakott dolgok megálltak működni. Aztán az újbóli kihelyezés a mentésekből nem úgy sikerült, ahogy elvárnám. Vmiért korruptak lettek a mentések is.
Persze gondolom ez nem egészen üzemszerű használat, hogy rendszer alkalmazássá konvertálom TB-n keresztül. Ettől függetlenül ez az egyetlen alkalmazás, ami hibákat generált ettől a művelettől.Később már felhagytam a rendszer partícióra helyezéssel, de ettől függetlenül amúgy is túl sok erőforrást használt nekem. Vagy 2-3% akkut megevett önmagában. Ha meg a beépített változóit monitorozta (akkumulátor, naptár, Ram, szabad hely, stb), akkor még be is lassult a működése.
Ehhez képest a Zoom energia éhsége a nullához konvergál, tizedszázalékot is alig éri el. Működése gyors, gördülékeny. Stabil, megbízható. Valamint integráltabban kezeli a Tasker.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest