Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nálam bugos volt, visszaállítás után összekuszálódtak a widget-ek. Nem szereti a progi, ha átkonvertálod system-be. Minden frissítés rom-ba illesztése hazavágta a widget-jeimet. Ugye a progi áthelyezésével az asztalra kirakott dolgok megálltak működni. Aztán az újbóli kihelyezés a mentésekből nem úgy sikerült, ahogy elvárnám. Vmiért korruptak lettek a mentések is.
Persze gondolom ez nem egészen üzemszerű használat, hogy rendszer alkalmazássá konvertálom TB-n keresztül. Ettől függetlenül ez az egyetlen alkalmazás, ami hibákat generált ettől a művelettől.Később már felhagytam a rendszer partícióra helyezéssel, de ettől függetlenül amúgy is túl sok erőforrást használt nekem. Vagy 2-3% akkut megevett önmagában. Ha meg a beépített változóit monitorozta (akkumulátor, naptár, Ram, szabad hely, stb), akkor még be is lassult a működése.
Ehhez képest a Zoom energia éhsége a nullához konvergál, tizedszázalékot is alig éri el. Működése gyors, gördülékeny. Stabil, megbízható. Valamint integráltabban kezeli a Tasker.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest