Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila961
csendes újonc
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sziasztok!
Az a rootos cuccra rákerestem, mert előzőleg erről nem hallottam, de az a program nem csinált vele semmit. Erre vettem a tabletet, soha nem volt a kezemben és nem kellett semmire.
Az okosóra kérdése az miatt merült fel, mert nem lenne célszerű telefont használni. Méret, súly....
sőt bármilyen BT vagy direkt wifi megoldás szóba jöhet.
Somatom ezt jól írta.Okosóra nincs még, mert az akkor lesz, ha van megoldás.
Illetve van egy bóvli kategória, lehet az is használható. 2 gomb azon is van.
Ezt a buta órát BT-vel összekötöttem már a tablettel, meg a Huawei telefont is BT és wifivel is.
Csak ott jött a bukta, hogy a neten található screen share, távoli vezérlés, stb. egyik se látta az appot.
Azokkal a zenét lehet indítani, stb.A lényeg, hogy a pálya szélén kitett tablethez ne kelljen hozzáérni.
Még a végén marad egy autóriasztó távirányítója a csuklón, szigetelő szalaggal,
a tablet előtt meg 2 db ajtónyitó relé (bel első meg csomagtartó, az megy külön :-) ),
és az odanyom egyet a kijelzőnek soft üzemmódban ne törjön be.Még egy info: a tablet sárgáktól jött, mint minden és láttam a tube-on nem annyit tud, mint amit hirdetnek,
de ez ne lényeg, mert csak erre az 1 appra kell.
ZH960
Android: 6.0
Kernel: 3.4.67 Alapsáv: Moly..... lehet ennek a 2 sornak nincs jelentősége.
A rootolásban benne vagyok, ha kell. Csak egy szakértő mondja meg melyikkel....köszönöm az ötleteket és várom a megoldást.
De mint említettem ha ír valaki ehhez egy apk-t ami együtt tud futni a programmal az díjazásban részesül.
köszönöm üdv attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest