Hirdetés
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Blizzardking
üzenetére
Elsőre én is ezt tippeltem, de kipróbáltam a profilt és nálam is ezt játssza. Pedig a fülessel órákon át szoktam beszélni folymatosan pl webex konferenciákon, folyamatosan és nem szakad le. Fura mód, amikor a tasker beindítja a füles kihúzva taszkot, a telefon akkor is azt mutatja, hogy érzékeli a fülest.
Lehet, hogy a tasker profil bemenet érzékelése nem tökéletes. Nekem pl azt, hogy eljöttem otthonról és már nem tud az otthoni wifire kapcsolódni, néha csak 15 perccel később kezeli le.
Érdemes lenne esetleg több profillal megoldani. Első profil érzékeli, hogy be lett dugva a füles, beállít egy változtó 1-be, meg a hangerőt a kívánt értékre. Nincs kilépési taszk, és nem is állítja vissza a beállításokat kilépéskor.
A másik taszk arra figyel, hogy ha 1 a változó és nincs bedugva a füles, akkor kinullázza a változtó és beálltja a hangerőt a füles nélküli értékre. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Blizzardking
üzenetére
Hát érdekes ugyanis
másik telefonon egyszer sem csinálja.Az létezhet hogy ha nagyon alacsony a memória akkor meggajdul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs